njihovi najbolji trenuci

2018. godina britanske kraljevske porodice u jednom videu: Jedna osoba je UKRALA ŠOU

0

Ova porodica uvek privlači pažnju svetske javnosti.

britanska kraljevska proodica
britanska kraljevska proodicafoto: Profimedia

Bila je ovo poprilično zaposlena godina za članove britanske kraljevske porodice, prepuna važnih događanja, od rođenja princa Luisa, dvaju kraljevskih venčanja, do nekoliko inostranih turneja.

 

Kensingtonska palata je povodom kraja 2018. godine objavila video u kome su sažeti svi najvažniji, ali i najdraži trenuci koji su obeležili proteklih 12 meseci.

 

Nakon objave videa koji traje tri minuta, mnogima je za oko zapelo jedna stvar - čini se kako je zapravo vojvotkinja Megan Markl i ovaj put ukrala šou.

 

Naime, ona se u videu pojavljuje više od 30 puta, za razliku od svoje jetrve Kejt Midlton, koja se pojavljuje "samo" 23 puta.

 

Između ostalog, video prikazuje prvo pojavljivanje Kejt i princa Vilijama sa princem Luisom, venčanje Megan i princa Harija, Megan i kraljicu Elizabetu na prvom zajedničkom službenom putovanju, kao i nezaboravne trenutke s kraljevske turneje iz Australije, Novog Zelanda, Fidžija i Tonga.

 

Zanimljivo je i da se, usred glasina o lošem odnosu i netrepljivosti između Kejt i Vilijama i Harija i Megan, oni zajedno pojavljuju u samo pet scena.

 

Ipak, video je dobio na hiljade, uglavnom pozitivnih, komentara, u kojima obožavatelji britanske kraljevske porodice tvrde kako je sjajno prisetiti se svih događaja iz 2018. godine.

 

 

makonda-tracker