porodično

Sve zanima kako su se ponašale jetrve Kejt i Megan: Ovako su članovi britanske kraljevske porodice proslavili Božić

1

Njihova proslava Božića je tradicionalna i organizuje je kraljica Elizabeta.

britanska kraljevska porodica
britanska kraljevska porodicafoto: Profimedia

Britanska kraljevska porodica skupila se u petak u Sandringemu, gde je započelo trodnevno božićno slavlje, koje svake godine organizuje kraljica Elizabeta II.

 

Po tradiciji, na božićno jutro cela kraljevska porodica okupljena je krenula pešice u crkvu Svete Marije Magdalene, koja se nalazi na imanju Sandringem. Dok su šetali prema crkvi, okupljeni meštani i fotoreporteri gledali su uglavnom u vojvotkinje Kejt i Megan, koje su poslednjih nedelja punile novinske stupce.

 

Spekulacije o njihovoj navodnoj svađi jetrve su odbacile nasmešenim licima, dok su jedna uz drugu koračale u koloni. S fotografija je jasno vidljivo da su hodajući razgovarale, a po njihovoj mimici nije se dalo naslutiti da između njih postoje bilo kakve tenzije.

 

kejt midlton i megan markl
kejt midlton i megan marklfoto: Profimedia

Prvi u koloni hodao je princ Čarls, dok su se u redu odmah iza njega smestili parovi, princ Vilijam uz suprugu Kejt, a do njih princ Hari i trudna Megan.

 

Nakon mise porodica odlazi na božićni ručak. Specijalitete koje se nalaze na stolu za javnost je otkrio bivši kraljevski kuvar, rekavši da kraljevska obitelj obavezno uživa u salati od škampa i jastoga, pečenoj ćurki, ali i nekim tradicionalnim jelima. Ručak ne prolazi ni bez božićnog pudinga.

 

 

makonda-tracker