nesuglasice i razdor

Vojvotkinje Kejt i Megan ipak rade po naređenju: Isplivali DETALJI proslave Božića u britanskoj kraljevskoj porodici

0

Ništa nije kako izgleda na fotografijama.

kejt midlton i megan markl
kejt midlton i megan marklfoto: Profimedia

Sudeći prema objavljenim fotografijama, među jetrvama Kejt Midlton i Megan Markl nema nikakvih nesuglasica, iako su mediji proteklih mesec dana bili zatrpani njihovom navodnom svađom. Ne samo to, nego je i otkriveno ko su dežurni "krivci" za njihovo pomirenje.

 

Britanska kraljevska porodica skupila se u Sandringemu gde je započelo trodnevno božićno slavlje koje svake godine organizuje kraljica Elizabeta II.

 

Po tradiciji, na božićno jutro cela kraljevska porodica je okupljena krenula pešice u crkvu Svete Marije Magdalene, koja se nalazi na imanju Sandringem. Dok su šetali prema crkvi, okupljeni meštani i fotoreporteri gledali su uglavnom u vojvotkinje Kejt i Megan koje su poslednjih nedelja punile medijske redove.

 

Sudeći prema objavljenim fotografijama, između Kejt i Megan više nema nikakvih nesuglasica, ali izgleda da je to tako jer su dobile takvo naređenje.

 

Naime, kako prenosi Daily Mail, kraljica Elizabeta II navodno je vojvotkinjama Kejt i Megan jasno stavila do znanja da sve nesuglasice koje imaju ostave iza sebe tokom ovih praznika. Štaviše, kraljica je na isti potez nagovorila i princa Čarlsa koji je takođe "održao bukvicu" vojvotkinjama.

 

Nesuglasice između Kejt i Megan navodno su počele još pre objave da se Hari i Megan sele iz Kensigtonske palate u Frogmor Haus u Vindzoru. Nekoliko dana pre venčana u maju 2018. jetrve su se navodno posvađale oko haljine princeze Šarlot, što je Kejt čak dovelo do suza.

 

 

makonda-tracker