puna kuća

ZORICA BRUNCLIK BEZ DLAKE NA JEZIKU O ZETU: Udao se, kao i Kemiš!

4

Kako pevačica ističe, njen zet je jako fino vaspitan i odmeren.

zorica brunclik
zorica brunclikfoto: Damir Dervišagić

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš presrećni su što je njihova mezimica Zlata trenutno u 6. mesecu trudnoće. Ona se nedavno udala za pevača Miloša Vujanovića, ali slavlje tek sledi:

 

"Sledeće godine u septembru biće velika svadba, ovo sada je sve bilo u krugu porodice, pošto je Zlata u drugom stanju. Zvaću dosta kolega na svadbu moje ćerke, a tamo gde sam zadužila, očekujem da mi se vrati pošto sam ja bila na mnogim veseljima", rekla je Zorica.

 

"Zlata će živeti sa nama, iako je dobila stan još prošle godine. Oni su odlučili da žive u našoj kući, a mogu da idu u stan ako žele. Mislim da ona, pošto prvi put postaje majka, zna da će joj moja pomoć dobro doći. Meni nije problem da čuvam bebu, jedva čekam da im pomognem za sve što zatreba. Ako beba bude plakala noću, meni to neće smetati jer je naša kuća velika, a oni imaju svoj sprat i ništa se ne čuje. Ja se samo bojim da i oni neće čuti bebin plač", našalila se buduća baka.

 

foto: instagram

"Što se tiče imena za bebicu, ja imam predlog i volela bih da ga usvoje, ali neću da ga otkrivam i da insistiram na tome, jer beba treba da se zove kako roditelji žele. Ne smeta mi kada kažu da se Miloš udao. Pa i moj muž se, kao i on, udao. Iskreno rečeno, Kemiš je došao u kuću u kojoj sam ja bila i onda smo zajedno od te kuće napravili čitavu imperiju. Miloš je super zet, on je jako fino vaspitan, odmeren, dolazi iz kuće u kojoj je poštovanje starijih na prvom mestu, ali najvažnije od svega jeste da se oni vole. Zlata uživa u trudnoći, ali mnogo je i razmažena, a mi joj svi ugađamo", zaključila je pevačica.

 

 

makonda-tracker