ISTINA

Šta Zorica Brunclik misli o sada već ZETU i suprugu svoje ćerke Zlate? Mladi pevač imao je snažnu poruku za svoju taštu!

1

Nova godina je tu na samo korak od nas, a kakva je bila 2018. svedoči i Zorica Brunclik koja je je veoma radosna jer će po peti put postati baka,ali... 

foto: Marina Lopičić

Nova godina je tu na samo korak od nas, a kakva je bila 2018. svedoči i Zorica Brunclik koja je je veoma radosna jer će po peti put postati baka. 

 

Njena ćerka, Zlata Aranđelović pre samo nekoliko dana izgovorila je sudbonosno DA Milošu Vujanoviću, kojeg je Zorica pre nekoliko godina i poželela za zeta!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Vujanovic (@milossvujanovic) on

 

Ja sam bila Vanga. Kada se on takmičio za njega sam rekla kako bih volela da mi on bude zet. Sve četiri godine njega i zovu "zete" gde god da stane. Ja pre svega volim svoju decu, o onda poštujem sve koje oni vole, a lični odnos mora da bude da bi smo se voleli. Nas dvoje se volimo zato što razmenili energije i pre nego što se Miloš zaljubio u moju ćerku, a to je otprilike dobra baza za budućnost. Mi smo spremni na peto unuče!"

 

Mladi pevač bio skroman na rečima, ali veoma jasan i očigledno jako zahvalan.  

 

Ja bih voleo da svako ima ovakvu taštu.

 

makonda-tracker