Srećna mama

Nije važno gde smo, važno je da smo ZAJEDNO: Bojana Stefanović iskreno o majčinstvu i naslednicima

0

Lepa glumica radi punom parom i raduje se novim projektima, a otvoreno govori o privatnom životu, otkrivajući na koji način uspeva da uskladi porodične i poslovne obaveze

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Bojana Stefanović ovih dana snima seriju "Pogrešan čovek" koja će se od septembra naći pred televizijskom publikom i koja gledaoce neće ostaviti ravnodušnim. Budući da ima dvoje dece, zanimalo nas je na koji način uspeva da uskladi porodične i poslovne obaveze.

 

- Sada trenutno veoma teško blansiram između roditeljstva i posla. Kod nas glumaca imate situaciju takvu da jedan duži period radite manje pa se onda sve nekako natrpa u isto vreme. Ja sam sticajem okolnosti duži niz godina bila više angažovana u pozorištu inače sam član Narodnog pozorišta već sedamnaest godina, tako da kada nemate snimanja onda je taj naš pozorišni život prilično lagodan kada se tiče nečega što ima veze sa porodicom. Imamo probe - pre podne od četiri do pet sati, a onda popodne pauzu jer nemamo svako veče predstavu tako da mi je ovo baš jedan veliki izazov i u tom smislu to su stavri koje se ne odbijaju, dakle mislim na velike poslove i velike uloge pa se onda svi malo strpimo, jeste nam teško. Na snimanjima mi nedostaje porodica jer sam ja inače porodičan tip i porodica mi je uvek na prvom mestu i kada vagam između nekih stavri porodica uvek prevagne - kaže Bojana i dodaje:

 

- Kada imam slobodno vreme sa porodicom idem u prirodu samo da se mrdnemo iz grada. Imamo prijatelje na Kosmaju, na Avali često idemo u jedan poznati restoran sa prijateljima. Nije važno gde smo bitno je da smo zajedno i da ima neka livadica - kaže glumica, dodajući da joj je muž velika podrška:

 

- Suprug mi pomaže, on je isto slobodna profesija, dakle filmski reditelj snima reklame, nema posao od devet do pet tako da se mi u ceo nas zajednicki zivot jako lepo uklapamo. Pomažu nam i bake, suprugova majka je tu, imamo i tetu koj nam čuva klince kada dugo radimo tako da se uklopimo nekako.

 

Na pitanje na koji način održava liniju i kako je vratila kilažu nakon porođaja, Bojana otkriva:

 

- Liniju ne održavam to me svi pitaju. Moj metabolizam je užasno brz i jedem kao mećava. Jedem velike količine hrane ali imam takav metabolizam. Posle porođaja su me stalno pitali kako ste povratili liniju međutim kilogrami su sami spali, a sada mnogo veći problem imam jer lako izgubim kilograme i to je katastrofa tako da moram dobro da se hranim. Kada smo snimali "Ono kao ljubav" spala sam na pedeset pet kilograma što je za moju visinu katastrofa i Dule Joksimović se sve vreme sa mnom zafrkavao hoće li neko Bojani da nacrta treću dimenziju pošto kada stanem u kadar imam samo dve dimenzije kao karta - kroz osmeh kaže glumica.

 

 

makonda-tracker