bol ne prolazi

NEKI DANI SU LAKŠI, NEKI SU NEPODNOŠLJIVI...: Sestra slavnih teniserki SVIREPO JE UBIJENA, a njihova porodica od velike tragedije NIKADA se nije oporavila!

0

Prošlo je 16 godina, a bol je ista kao prvog dana.

 

A post shared by Ono Bello (@onobello) on

 

Kada su Serena i Venus čule ovu vest, nisu mogle da veruju. Pitale su jesmo li sigurni", rekao je predstavnik za javnost porodice Vilijams nakon Jetundine smrti, piše People.

 

15 godina kasnije, smrt Jetunde Prajs ponovo je bila u žiži javnosti, kada je njen ubica 2018. godine pušten na slobodu.

 

Iznenadna vest o smrti najstarije sestre Vilijams ostavila je porodicu u potpunom šoku. Venus je primila vest u Njujorku, gde je otputovala zbog nedelje mode, a Serena u Torontu, gde je tada snimala seriju Street Time. Obe su odmah doputovale u Los Anđeles.

 

Prvih nekoliko dana nakon ubistva Jetunde Prajs nikome nije bilo jasno šta se tačno dogodilo.Svedoci su davali različite iskaze, a nekoliko njih je upućivalo na svađu koja je izbila pre pucnjave, a u kojoj su učestvovali i Jetunda i Vormli.

 

Policija je ubrzo otkrila da je napadač otvorio vatru i pucao na njihovo vozilo dok su prolazili pored sumnjive kuće koja se povezuje sa drogom. Iako je Vormli tvrdio da napad nije ničim izazvan, vlasti su ipak sumnjale da je u pitanju osveta.

 

Hapšenje počinilaca nije bilo ništa lakše - jedan je uhvaćen već nakon nekoliko sati, dok se glavni osumnjičeni - Robert Edvard Maksfild, skrivao od policije do januara 2004. godine.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker