bol ne prolazi

NEKI DANI SU LAKŠI, NEKI SU NEPODNOŠLJIVI...: Sestra slavnih teniserki SVIREPO JE UBIJENA, a njihova porodica od velike tragedije NIKADA se nije oporavila!

0

Prošlo je 16 godina, a bol je ista kao prvog dana.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Metak koji je 14. septembra 2003. godine ubio Jetundu Prajs izgledao je kao zalutali - probio je prozor njenog automobila i pogodio je u potiljak.

 

Roland Vormli, koji je kasnije predstavljen kao Jetundin dečko i verenik, bio je te večeri za volanom, a tu kobnu noć pamti kao haos koji je iznenada nastao na putu do njene kuće u Koroni.

Pokušavam da preživim ovo. Pokušavao sam da je spasim. Kad smo stigli na bulevar Long Bič, video sam da je zadnje staklo razbijeno. Pogledao sam u nju i pitao: Dušo, jesi li dobro? Tad sam video da je krv posvuda", rekao je Vormli svojevremeno za Los Angeles Times.

 

Uspaničen Vormli odveo je Jetundu u majčinu kuću koja se nalazila u blizini, odakle je pozvana i hitna pomoć. Nekoliko sati kasnije, Jetunda je preminula u bolnici. Tada je imala 31 godinu, a sa njenom smrću ostale su da se suoče sestre Serena i Venus Vilijams.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker