Glossy Priča nedelje

Velika zabava nakon stresnog perioda: Marija i Marko Bulat proslavili prvi rođendan ćerke Dorotee

0


Pevač sumira utiske s proslave koju je organizovao za svoju mezimicu, koja je tog dana imala visoku temperaturu pa je samo na trenutak bila sa zvanicama.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Pevač Marko Bulat je prošle nedelje imao veliki razlog za slavlje. Njegova mezimica, ćerka Dorotea, napunila je godinu dana, a ponosni tata i njegova supruga Marija upriličili su gala slavlje za prijatelje i rodbinu.


Rođendansku proslavu Bulatovi su organizovali u jednom prestoničkom hotelu. Nažalost, Dorotea je na svoj divan dan bila prehlađena, pa je veći deo slavlja provela u hotelskoj sobi. Ipak, Bulat kaže da ih to nije mnogo poremetilo, već da su proslavili mezimičin rođendan onako kako dolikuje.

 

- Bilo je zaista lepo. Žao mi je što Dora nije mogla da se druži s gostima, imala je visoku temperaturu. U svakom slučaju, mi smo se potrudili da taj dan obeležimo kako treba. Na slavlju sam zapevao pesmu "Rodila se mala lepotica" od javnosti manje poznatog pevača Đovanija - rekao je za Glossy ponosni tata.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Privatna Arhiva

I Markova supruga kaže da je oduševljena proslavom i da će taj dan pamtiti po lepom.


- Bilo je dosta prijatelja, Markovih kolega. Bebica je zbog virusa uglavnom bila odsutna s proslave, a Marko, moja ćerka Sofija i ja smo se smenjivali i čuvali je. S vremena na vreme smo je dovodili u salu, ali malo se uplašila gužve. Nismo uspeli ni da je slikamo sa tortom. Moram da priznam da je zabava napravljena najviše za moju dušu. To nam je bilo potrebno nakon stresa koji smo preživeli nakon mog porođaja - rekla nam je Marija.

 

 

Početkom prošle godine, pevačeva porodica doživela je najveći strah u životu. Naime, Dorotea je na svet došla tri meseca ranije, zbog čega je duži period provela u inkubatoru. Na dan Doroteinog rođendana, Marija je postavila emotivnu poruku na društvenim mrežama.


- Čudo moje, pre godinu dana si požurila da upoznaš ovaj svet skoro tri meseca ranije. Hitno, kritično, "ne znamo šta da vam kažemo". Druge mame doje svoje bebe, a ja ne znam šta je s tobom. Prvi naš susret, čekanje 12 sati samo da te vidim. "Budite srećni ako preživi noć." Ali jesi. I danas si baš onakva kakvom sam te oduvek zamišljala. Ti si moj borac, moja vera u Boga, dokaz da čuda postoje i hvala ti što si se izborila za svoj, a i moj život.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker