ne gubi nadu

Ivana Selakov otvorila dušu i progovorila o najvećoj želji: Verujem da ću uz božju pomoć postati majka

0

Skandali i intrige nikada nisu bili deo njene karijere, a pevačica je sada progovorila o svojim najvećim i najintimnijim željama

foto: Kurir
foto: Kurir

Pevačica Ivana Selakov otkrila je da joj je najveća želja da postane majka, a ovom prilikom progovorila je i o procesu vantelesne oplodnje kom se podvrgla.

 

- Smatram da to više nije tabu! U pitanju je dugotrajan proces i moj partner i ja znamo da postoji mogućnost da ni posle petog ili šestog puta ne zatrudnim. Ipak, znam da će biti kako bog da, ali verujem da ću uz božju pomoć postati majka. Poznato mi je da su posle vantelesne oplodnje česte blizanačke trudnoće, pa ne bih imala ništa protiv da mi se to dogodi. Imamo jaku veru i to je najvažnije - kaže Ivana, dodajući da o usvajanju deteta do sada nije razmišljala:

 

- Ne razmišljam o tome i nadam se da ću imati svoju biološku decu. Ipak, nemam ništa protiv usvajanja dece i možda bih jednog dana bila spremna na taj korak. Vodim se motom: „Nikad ne reci nikad“ - kaže pevačica, dodajući da iako već deset godina uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Predragom, još uvek ne planira venčanje.

 

- Iako sam na pragu četrdesete, ni ja ni moj partner Predrag ne trpimo pritisak da se venčamo. Mi smo u vezi deset godina i smatramo da zaista nema razlike da li smo formalno u braku ili ne. Najvažnije je da se volimo i uživamo u ljubavi - zaključuje pevačica.

 

 

makonda-tracker