Glossy PRIČA NEDELJE

Nemanja Stevanović otvoreno o roditeljstvu i proširenju porodice: Nemamo želju za drugim detetom, Maša je centar našeg sveta!

7

Popularni pevač priča o tome koliko ga je očinstvo promenilo i učinilo boljim čovekom, ali i zbog čega sa suprugom Jelenom ne planira više dece

 

foto: Damir Dervišagić


- Zasad nemamo potrebu, a ni želju za drugim detetom, jer uživamo s Mašom. Ukoliko se rodi ta želja, bićemo srećni, ali sada nam je lepo ovako. Maša u jednom trenutku pomene da želi brata ili sestru, ali kad je pitamo da li bi delila sobu i igračke sa batom ili sekom, odmah se predomisli i kaže da ne bi. Još je mala da bi znala šta želi, ali sve razume kao da je velika. Rano je da pričam o njenim karakternim osobinama, mada, fizički je ista moja supruga. Ponosan sam i na to što je ona izuzetno dobro dete s kojim nemamo nikakvih problema - opisuje Stevanović, koji će sa svojom lepšom polovinom 1. marta proslaviti četiri godine braka.

 

- Kad nađeš srodnu dušu ili, kako ja kažem, kompatiblilnu osobu, onda je sve lakše. Nema potrebe da se brak održava jer se sve u našem odnosu odvija normalno. Tu su poštovanje, ljubav, razumevanje i pažnja najvažniji. Jelena je izuzetna žena, posvećena majka, prava supruga i nekako su nam ove četiri godine braka proletele. Posvećeni smo detetu, poslu, prijateljima. Trenutno radim dve nove pesme koje ću uskoro predstaviti publici - završava pevač.

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker