Glossy PRIČA NEDELJE

Nemanja Stevanović otvoreno o roditeljstvu i proširenju porodice: Nemamo želju za drugim detetom, Maša je centar našeg sveta!

7

Popularni pevač priča o tome koliko ga je očinstvo promenilo i učinilo boljim čovekom, ali i zbog čega sa suprugom Jelenom ne planira više dece

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Iako je imao sreću da se bavi profesijom koja mu u potpunosti odgovara, a potom i da nađe svoju srodnu dušu, suprugu Jelenu, s kojom se pre četiri godine i venčao, pevaču Nemanji Stevanoviću centar sveta ipak predstavlja njihova trogodišnja ćerkica Maša. Sve svoje slobodno vreme provodi s njom i uživa u malim ritualima koje su tata i ćerka osmislili za zajednički provod.

 

- Maša je fantastična, ume da se šali, ima neke svoje fore i jedinstvena je u svakom smislu. Nas dvoje umemo super da se igramo, šminkamo se, pravimo frizure, igramo, plešemo, idemo u igraonicu. Šta god ona poželi ili kaže da bi je učinilo srećnom, to joj i ostvarim - počinje priču Nemanja, koji neretko svoju mezimicu povede i u šetnju, ali i u pravi mali izlazak kao što je to slučaj bio nedavno, kada su zajedno došli na promociju pevačeve koleginice Tamare Milutinović. Iako se čini da je u Nemanjinov životu sve isto otkako je postao otac, on tvrdi drugačije.

 

foto: Damir Dervišagić


- Mnogo toga se promenilo, ali to može da shvati onaj ko to doživi. Zbližavanje između ćerke i mene traje od njenog rođenja, pa do danas. Posebno smo bliski otkako je počela da komunicira. Među nama se iz dana u dan rađa sve veća ljubav, kao i prisniji odnos pun poverenja. Mogu da kažem da su se prioriteti moje supruge i mene sveli na našu Mašu. Ona je centar našeg sveta i sve je podređeno našoj mezimici. Ipak, nas dvoje se ne borimo za njenu ljubav, jer se to osećanje kod nas podrazumeva. Jelena je češće sa ćerkom, vodi je u vrtić pre nego što ode na posao, praktično su od jutra do večeri zajedno, pa možda zbog toga Maši mama i nije toliko interesantna koliko tata, koji je često zbog posla duže odsutan od kuće - opisuje Nemanja i dodaje da ga je očinstvo učinilo smirenijim i boljim čovekom, ali da ipak ne razmišlja o proširenju porodice.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker