ISPOVEST

Anabela Atijas - Želela sam da vičem i vrištim: Učinite da ova bol nestane!

3

U trenutku kad svu svoju snagu usmerava na podršku ćerki Luni, koja je pod stalnom osudom javnosti zbog učešća u rijaliti programu, pop pevačicia proživljava težak period. 

foto: Luka Šarac

Njena najstarija ćerka Luna glavna je zvezda prve sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" jer se u startu izdvojila od ostalih učesnika. Ljubav koja je planula između njene mezimice i pevača Slobodana Radanovića (26) i dalje izaziva oprečna mišljenja. I dok jedni smatraju da je njihova veza najbolji dokaz da ne postoji prepreka kad se između dvoje ljudi rode iskrene emocije, drugi je ne odobravaju jer je pevač i dalje u braku sa stjuardesom Kristinom Kockar.

Čitavu tu priču, ipak, najpažljivije prate njihovi roditelji, a naročito Anabela.

 

 

- Od početka ovog programa ne prestajem da osećam stres i brigu. Veoma je nezahvalno davati savete jer uvek govorite iz svoje perspektive. Da budem potpuno iskrena, ni ja nisam slušala savete svoje majke. Svi smo mi došli na ovaj svet da prođemo kroz različita iskustva i da naučimo svoje lekcije. I dalje je ovo za mene jedna potpuno nova etapa, gde upoznajem i sebe i svoju ćerku i otkrivam nove dimenzije u odnosima između roditelja i dece. Nadam se da će Luni ovo iskustvo doneti nešto dobro. Ako ništa drugo, ojačaće kao osoba i naučiće mnogo toga o ljudima. Mene svaka njena suza zaboli. Savetovala sam je i govorila joj da ne ulazi u rijaliti jer sam ja imala to iskustvo i jedva sam se oporavila od njega. Sada s njom proživljavam isto. Razlika je u tome što sam ja u spoljnom svetu, a ona unutra. Iako ne odobravam baš svaki njen postupak, vidim da se lavovski bori. Nadam se da će cela ta priča sa Slobom imati srećan epilog, a kako god da bude, ja ću svoju decu uvek da podržim - ističe Anabela.

 

foto: Privatna Arhiva

Ona model vaspitavanja svojih naslednica nalazi u odnosu koji ima sa svojom majkom Jadrankom, koja od 1992. godine živi u Švedskoj. Trenutno s Ninom i Blankicom boravi kod nje i sestre Romanele, a u ženskom društvu proslavile su 26. januara pevačicin 43. rođendan.

 

 

- S obzirom na to da se viđamo dva-tri puta godišnje, i mami i sestri prija što smo kod njih i što smo zajedno proslavile moj rođendan - zaključuje Anabela.

 

foto: glossy

 

makonda-tracker