uživa u roditeljstvu

Milan Mitrović iskreno o najvećoj želji: Neka nam roda donese samo živo i zdravo dete

0

Popularni pevač Milan Mitrović vredno radi i nastupa, a za ovog pevača već godinama gotovo da ne postoji neradni vikend.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Ipak, pevač je uz svoju izabranicu Bojanu pronašao pravu porodičnu idilu, a otkriva koliko pevački posao utiče na njegovu porodicu. Da se odlično snašao u ulozi oca, govori činjenica da svaki slobodan trenutak provodi sa svojom naslednicom Zarom, ali ističe da bi voleo da dobije još jedno dete, ovoga puta sina.

 

- Naporno je uskladiti posao i sve porodične obaveze, zbog vremena koje najviše provedemo u kolima, putujući sa lokacije na lokaciju, i to uglavnom van grada i van Srbije. Zato se trudim da sve slobodno vreme provedem sa suprugom i ćerkicom - kaže Mitrović za Alo i otkriva da bi bio vrlo srećan da porodicu uveća za još jednog člana.

 

foto: Aleksandarjovanović

- Voleo bih da ponovo postanem otac. Najlepše što sam doživeo u životu jeste rođenje moje ćerkice i zbog nje bih najviše voleo da sledeća beba bude dečak. Taman da bata može da je čuva, kad ja nisam tu. Ipak, kad roda odluči da me obraduje, neka mi samo donese živo i zdravo dete. Mi ćemo biti srećni - iskreno kaže Milan, koji se pre nekoliko godina oprobao u voditeljskim vodama, kad se i te kako dobro snašao, ali pevač kaže da će se uskoro ipak vratiti muzičkoj karijeri.

 

- Planiram povratak na scenu. Dužan sam to onima koji vole moje pesme i podržavaju me godinama. Sada ne mogu ništa konkretno da kažem, ali u procesu sam biranja pesama. Radim na tome da sve isplaniram kako treba, da to bude nešto što će se slušati godinama. Nisam od onih koji po svaku cenu žele da izbace nešto novo, da bude konstantno prisutan i štancuje pesme koje će da vrlo brzo prođu. Fali mi i slobodnog vremena da bih se tome posvetio onako kako želim, ali nadam se da ću uskoro obradovati svoju publiku - ističe Milan.

 

 

makonda-tracker