Predstoji joj hirurška intervencija

Gagi Đogani progovorio o ćerkinom zdravstvenom problemu: Luna će po izlasku iz rijalitija morati na operaciju

1

Danima se spekuliše da je Luna Đogani imala estetske korekcije na svom licu, iako ona to ne nikada nije želela da prizna.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Lununa drugarica je otkrila da je blogerka imala plan da operiše nos.

 

- Koliko znam Luna ima u planu da operiše nos. Međutim, to nije samo iz estetskih razloga jer ona i zdravstveni problem koji je urođen i s godinama joj stvara sve veći problem! Već duže vreme planira da ode na korekciju nosa zbog devojacije koju je nasledila od oca - otkriva Lunina drugarica.

 

Gagi Đogani, Lunin tata je takođe potvrdio da njegova ćerka treba da se operiše.

 

- Ima malo nos na mene, to je tako prirodno, još dok je bila beba i mlađa ćerka ima taj problem. Ima devijaciju nosa. Ako treba da se radi zbog devijacije i ako treba da se estetika pravi nije problem. Ja sam radio to zato što sam imao smetnje u nozdrvi, hrkao sam dosta i doktorka se složila. Verovatno će i ona morati da uradi, to je genetski, ona je nasledila od mene, a ja od svog tate. Imamo simpatične noseve, ali to je devijacija, takva je dijagnoza. Kasnije će ona morati to da uradi, ukoliko bude imala smetnje, ukoliko joj doktor predloži zbog disanja ili zbog ne daj Bože nekih posledica, a nije isključeno da će to uraditi i po izlasku iz "Zadruge" - objasnio je Gagi Đogani.

 

Ukoliko je suditi po Đoganijevim rečima, njegova ćerka će po izlasku iz rijalitija podleći hirurškoj intervenciji ukoliko bude imala zdravstvenih problema.

 

 

makonda-tracker