Za zdravlje, lepotu i dosta energije

Režim ishrane Megan Markl: Doručak, ručak i večera posebno smišljeni za buduću vojvotkinju od Saseksa

0

Megan sebe opisuje kao "fudi" i osim što voli da prirpema hranu, ona i uživa u njoj. Takođe, veoma joj je važno da se hrani zdravo, a i kao svaka buduća mlada, proslavljena glumica želi da održi dobru figuru kako bi na dan venčanja izgledala savršeno. Zato evo jelovnika za jedan dan!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari izgovoriće jedno drugom sudbonosno "da" u maju tekuće godine, a do tada, buduća vojvotkinja ne planira da se opusti. Redovno vežba, hrani se zdravo i ništa što bi joj oduzimalo energiju ne nalazi se okou nje!

 

Ona je nedavno izjavila kako dan započinje isceđenim limunom u čaši tople vode za brz metabolizam. Za doručak jede ovsene pahuljice i bananu, piše Lepa i srećna, a umesto kafe pije zeleni smuti od spanaća, kelja, jabuke, đumbira i limuna, savršena kombinacija za energiju tokom čitavog dana.

 

foto: Profimedia

Za ručak, Megan najčešće jede ribu sa povrćem, a omiljena večera joj je pasta uz čašu vina. Lepotica je objasnila da jede hranu zbog koje se oseća dobro, pa izbegava grickalice i slatkiše koji joj oduzimaju energiju. Međutim, kada se odmara od snimanja, Megan se malo opusti i tada najviše uživa u pomfritu.

 

Inače, Megan obožava da kuva, a nedavno je počela da izbegava gluten.

 

 

makonda-tracker