Glossy PRIČA NEDELJE

Goca Tržan o odnosu supruga i ćerke: Raša je svakodnevno prisutan u Leninom životu

0

Pevačica Goca Tržan provela je nekoliko dana na zimovanju sa suprugom Rašom Novakovićem i naslednicom Lenom, koja je sve vreme nametala tempo u zimskim sportovima.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Kako se uvek trudi da joj porodica bude na prvom mestu, pevačica Goca Tržan koristi svaki trenutak da se u potpunosti posveti ćerkici Leni i suprugu Radomiru Raši Novakoviću. Njih troje iskoristili su mali zimski raspust i otputovali u Austriju na skijanje, gde su se potpuno relaksirali i napunili baterije pred nove poslovne i školske obaveze.


- Cela prošla godina mi je bila radna, pa mi je odmor bio preko potreban. Vreme smo provodili u sankanju, grudvanju i skijanju, a najveći deo dana ipak smo bili s Lenom na dečjoj stazi. Veče je uglavnom bilo rezervisano za Rašu i mene, pa smo uživali pored kamina i isprobavali razne kulinarske specijalitete, koji dobro dođu nakon napornog dana na snegu - opisuje pevačica, koja je inače veliki zaljubljenik u zimske sportove.

 

foto: Privatna Arhiva


- Lena nam je nametala opasan tempo ne samo na stazi već i dok smo zajedno pravili Sneška Belića - nastavlja ponosna mama, koja sa svojom desetogodišnjom ćerkom sve više može da razgovara kao sa svojom pravom prijateljicom.

 

Uz to, Lena je i njenog supruga Rašu prihvatila na najbolji mogući način, što ide u prilog činjenici da zajedničko vreme provode kvalitetno.

 

 

- Raša je inače svakodnevno prisutan u Leninom životu i pruža joj sve što joj treba, što me dodatno čini srećnom. Mi smo srećna porodica, koja probleme i kada naiđu rešava s lakoćom. Oboje sa Lenom razgovaramo na način na koji ona može da razume, mada ona često ponovi kako je Raša strpljiviji od mene - dodaje pevačica, na čijem licu je vidljivo zadovoljstvo i zbog toga što već dve i po godine uživa u skladnom braku sa bubnjarem i komercijalistom, koji je četrnaest godina mlađi, ali očigledno pravi muškarac za nju.


- Postoji mnogo zajedničkih stvari koje nas vežu. Pored ljubavi i poštovanja, tu je, recimo, i ljubav prema sportu - zaključuje zadovoljno Goca, koju nakon odmora čekaju brojne poslovne obaveze.

 

 

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker