Glossy PRIČA NEDELJE

Vladimir Mandić: Ovo je važan dan za nas

2

Početak godine bivši rukometaš i njegova supruga izabrali su da obave sveti čin krštenja ćerkice Matee, a pored devojčice lepom raspoloženju doprineo je njihov stariji sin Petar, kao i sportistina naslednica iz prethodnog braka Saša

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

 

Nekadašnji rukometaš Vladimir Vlada Mandić i njegova izabranica Jasmina Trnavac pre desetak dana su krstili svoju desetomesečnu ćerku Mateu u Crkvi Simeona Mirotočivog na Novom Beogradu. Sveti čin obavili su u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja, a kum na krštenju bio je prijatelj bivšeg sportiste Dane Šijan. Za Vladimira je to bio izuzetno važan dan, a ponosni tata kaže da se njegova mezimica tokom obreda ponašala kao prava princeza.


- Krštenje deteta za mene je veliki događaj. Osećao sam dužnost da to obavim dok su nam naslednici mali, a za kuma sam birao prijatelja koji ne živi u Srbiji, pa čim su mu obaveze dozvolile da dođe u Beograd, organizovali smo krštenje u crkvi u koju inače redovno odlazimo. Uz to, po mojoj želji Matei smo dali i kršteno ime Jovana. Tog dana bio sam ponosan na svoju porodicu, koja mi je najvažnija na svetu - ističe Mandić, dok Jasmina opisuje kako se beba ponašala tokom riituala.

 

- Matea je bila veoma lepo raspoložena, čak je i pevala sa protom Radićem. Sveti čin za mene predstavlja jedan od najdirljivijih trenutaka, tako da je tog dana sve bilo podređeno našoj mezimici - ističe ponosna mama.

foto: Privatna Arhiva


Inače, Vladimir sa Jasminom ima i dvoipogodišnjeg sina Petra, dok iz prvog braka ima i dvanaestogodišnju naslednicu Sašu. Ponosni su na svoje naslednike i na to što se svi lepo slažu kad su zajedno.

 

 

- Matea ili Jovana, kako je Vlada i zove sada, liči na Petra, ima moje krupne i tamne oči, ali i nemirni duh na tatu. Vladimir je brižan otac, koji je izuzetno posvećen deci, sa Sašom ima takođe divan odnos, bez obzira na to što ona ne živi sa nama. Volela bih da takav bude i sa Mateom kad odraste. A sa Petrom je dosta žustriji, više ga grdi i ruži, ali smatramo da sa decom treba dosta raditi jer samo onaj ko je požrtvovan i bavi se svojim naslednicima može da ih izvede na pravi put - opisuje Mandićeva supruga.

foto: Privatna Arhiva


Pošto oboje obožavaju decu, i ne čudi što planiraju da imaju još naslednika.


- Oboje smo mladi, imamo sve uslove za to i zašto da Petri, Matei i Saši ne podarimo brata ili još jednu sestru. Deca su najveće blago, to sam shvatio tek kad sam prvi put postao otac i sebi sam obećao da ću imati punu kuću dečice. Imam sreću da i moja supruga Jasmina takođe voli mališane, pa se i po tom pitanju slažemo - s osmehom kaže bivši rukometaš, a na pitanje kad će on i Jasmina ozvaničiti svoju vezu pred zakonom i Bogom, kaže da im trenutno to nije prioritet.


- Nama to nije toliko važno. Ne kažem da se nećemo venčati, ali sada smo toliko fokusirani na odgajanje i vaspitavanje naše dece, da o tome stvarno i ne razmišljamo. Voleo bih da naše venčanje bude do detalja isplanirano, što je Jasminina želja, a sada nemamo vremena da se tome posvetimo - zaključuje Vladimir.

 

 

makonda-tracker