muke

Kada je shvatila da je doktor pogrešio, ona je potonula: Vericu Rakočević sačekale velike komplikacije nakon estetskog zahvata (FOTO)

0

Srpska kreatorka Verica Rakočević početkom godine posetila je jednu privatnu kliniku u Beogradu gde je radila zatezanje lica, a kako joj je hirurg nije dobro odradio posao, morala je da ide na korekcije.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Verica Rakočević će za dva meseca napuniti 70 godina, a mnogi komentarišu da izgleda dosta mlađe. Razlog tome što ona često ide na sređivanje kod jednog poznatog beogradskog hirurga, a poslednji put je mogao da bude fatalan.

 

Naime, Verica je početkom godine posetila jednu beogradsku kliniku gde je radila zatezanje lica, a hirurg nije dobro odradio. Verica je bila očajna i nije znala šta da radi, pa je otišla na korekciju kod drugog lekara.

 

"Verica nikada nije krila da hirurškim puta uklanja tragove godina na licu i telu. Kako joj je do sada sve bilo u redu, ona je smatrala da će i ovog puta proći bez problema. Ali nije bilo tako. Nakon brojnih konsultacija ona se opredelila za tretman lica, ali je onda krenulo sve po zlu. Nakon intervencije je došlo do ozbiljnih komplikacija", kaže sagovornik.

 

 

"Kada je shvatila da je zahvat loše odrađen, Verica je potonula. Počela je da plače i nije znala šta da radi. Suprug Veljko Kuzmančević ju je sve vreme tešio i pričao joj da će sve to na kraju biti u redu i da ne brine", kaže izvor.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker