Proslava Petrovog prvog rođendana

Vlada Mandić: Uz sina sam konačno sazreo

1
Nekadašnji uspešni rukometaš i razuzdani kolekcionar ženskih srca upriličio je dvodnevno veselje povodom divnog dana svog naslednika, za kog je već siguran da će postati vrhunski sportista kao što je bio i on, a kako sam priznaje, najveće zasluge u podizanju mališana ipak ima njegova majka Jasmina
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Vlasnik nekoliko firmi u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj, Vladimir Mandić (35), proslavio je nedavno prvi rođendan svog sina Petra. Iako je datum njegovog rođenja bio u nedelju, 10. jula, veselje je počelo dan ranije. Uz tridesetak gostiju, među kojima su bili kumovi, članovi familija i najbliži prijatelji, čitava subota u Mandićevom restoranu Aleksandrija na Novom Beogradu bila je posvećena deci, sve do devet časova uveče. Kad su klinci otišli na spavanje, roditelji su nastavili žurku koja je trajala do ranih jutarnjih sati. I pored lude zabave i pića do zore, Vlada je sutradan nastavio slavlje s onima koji nisu uspeli da stignu prethodnog dana.

 

A onda, kao da ništa nije bilo, u ponedeljak je poslom otputovao u Republiku Srpsku. Iako je pre nekoliko godina zvanično prestao da se bavi sportom, kondicija ga, po svemu sudeći, ne napušta. Ali, ako se priča o napuštanju, moglo bi se reći da je on napustio svoj nekadašnji razuzdani način života.

 

Vlada Mandić: Sve oko bebe prepuštam majci

 

- Kad mi to poslovne obaveze dopuste, svaki trenutak provodim sa suprugom i sinom. Sazreo sam i sada shvatam koliko je porodica važna stvar u čovekovom životu. Naravno, kad ne mogu da budem s njima, ne brinem jer znam da je Jasmina, uprkos tome što je mlada, strahovito posvećena i dobra majka – otkriva Vlada Mandić.

 

foto: Privatna Arhiva

 

Njegova izabranica Jasmina Trnavac rodila je Petra prošlog leta, kad je imala samo 21 godinu. Iako su mnogi njenu odluku da se veže za muškarca koji je retko kad dva puta bio viđen sa istom ženom smatrali u najmanju ruku rizičnom, nakon izlaska iz porodilišta više nije imala o čemu da brine. Kao glavna vest tada je odjeknulo da je Mandić prvi put u istoriji beogradskih klubova viđen bez ženskog društva. I tako je ostalo do danas. Iako bivši rukometaš već ima devetogodišnju ćerku Sašu sa prvom suprugom Jelenom Višekrunom, svi se slažu da ga je tek sin u potpunosti promenio.

 

Vlada Mandić: Ne provodim dovoljno vremena sa sinom
 

- Svako ko dobije dete promeni poglede na svet, a ja sam postao dosta smireniji, ali i oprezniji. Prijatelji i porodica često mi kažu kako sam nekada bio malo tvrđi, a da sam sada mnogo emotivniji. Siguran sam da sam takav postao zbog Saše jer me je mnogo raznežila i probudila u meni nova osećanja. Priznajem da mi se ponekad ne sviđa što sam takav i pokušavam da se izborim s tim, ali valjda je to normalan proces sazrevanja – pričao je tada Mandić, a sin je u njemu probudio nešto sasvim drugo.

 

foto: Privatna Arhiva

 

- Nezahvalno je pričati o svom detetu, jer je normalno da je svakom čoveku njegovo najbolje i najmilije, ali ja sam ubeđen da će Petar biti sportista. Vrlo je snažan i okretan, već sada vidi se da će biti visok, a i čini se da je levoruk, što je ogromna prednost u gotovo svim sportovima. Kada je reč o karakteru, čini mi se da je borben na dedu. Želeo bih da postane košarkaš, pošto ne bih voleo da ga mlate po terenu kao što su to meni radili – otkriva Vlada koji je nakon završetka sportske karijere operisao svoj često povređivani i lomljeni nos.

makonda-tracker