izmamiće vam osmeh

Staša se postarala da im odmor bude zabavan: Ćerkica Tamare Dragičević i Petra Benčine u neodoljivoj avanturi (FOTO)

0

Postoji li išta slađe od igre tate i ćerke?

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Popularni glumački par zaista uživa u svom porodičnom životu! Tamara Dragičević i Petar Benčina su već dve godine u srećnom braku, a krajem 2016. pridružila im se i ćerkica Staša.

 

 

Njihova mezimica na neodoljiv način ulepšava svakodnevicu i njihov porodični život, a reklo bi se da ona ni na putovanjima ne zadaje muke svojim roditeljima već odmor čini još zabavnijim.

 

 

Idemo da trazimo divlje gice i jelenove?..#toskana #italy #odmor

A post shared by Petar Benčina (@petarbencina) on

 

- Još uvek je, što mi je mnogo drago, vezana za mene i nema mi mrdanja bez nje. Bila je super, ali i navikla je. Već je dosta putovala sa mnom i Petrom. Moj kolega, drugar s klase i najbolji prijatelj Ivan Mihailović često se šali kako je njen pasoš već popunjen i da je ljubomoran na njena putovanja - rekla nam je tada Tamara.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

Sudeći po fotografijama koje ovi ponosni roditelji dele na društvenim mrežama, Staša se pokazala se kao sjajan mali saputnik, pa nas ne čudi što su mama i tata odlučili da je odvedu i na odmor u Toskanu u kom uživaju već nekoliko dana.

 

 

Tokom ove male porodične avanture, ćerkica slavnog para odlično se zabavljala, o čemu svedoči i fotografija koju je Benčina podelio na društvenoj mreži Instagram.

 

 

A post shared by Petar Benčina (@petarbencina) on

Neodoljivo!

makonda-tracker