Glossy PRIČA NEDELJE

Danijela i Stefan Buzurović: Ne planiramo proširenje porodice

3

Nakon što su romantičnom večerom obeležili pet godina od venčanja, lepa voditeljka priseća se početaka njihove veze i otkriva planove za budućnost
 

 

foto: Luka Šarac


- Dobili smo dvoje dece, mnogo manje spavamo, a više radimo. Kada smo se upoznali, živeli smo smireno i tadašnji poslovi bili su nam manje stresni i tri puta jednostavniji. Nedostaje nam da nas dvoje odgledamo neki film i opustimo se. Maštamo da provedemo vikend potpuno sami - otkriva voditeljka i dodaje:

 

- Inače, mi smo u staromodnom braku. Oboje držimo do poštovanja prema roditeljima i srećna sam što imamo dobar odnos, kako ja sa Stefanovima, tako i on sa mojima. Često se šalimo da se Stefan oženio ''svojom majkom", pošto moja svekrva i ja imamo slične boljke, na primer česte glavobolje. Slično smo vaspitani, a to je odličan temelj za dobar brak - ističe lepa voditeljka dok se još jednom priseća svadbe koju su upriličili 12. maja 2013. godine.


- Pre nekoliko dana Stefanu sam poslala poruku kako me je pre pet godina baš na taj datum pozvao da mi kaže: "Opština Stari grad, petak u 15 sati." I sa kumovima često evociramo uspomene, pošto smo tu odluku doneli brzo, ali smo zaista bili potpuni sigurni u nju. Drago mi je što smo bili potpuno u pravu - ponosno kaže Danijela.

foto: Luka Šarac

Iako je majčinstvo u potpunosti ispunjava, proširenja porodice u narednoj godini neće biti.
- Neprijatno mi je da pričam o našoj intimi, ali mogu da kažem kako imamo svoje fore. Posle 13 sati snimanja serije i „TV Čorbe", mog uređivanja „Ekskluziva", a potom i kupanja dece kad dođemo uveče kući, mi smo srećni kad se zagrlimo i ukrademo sat vremena pred spavanje samo za nas. U narednoj godini neće biti prinove, a za kasnije, pregovori su u toku, ali ne znam kako će se završiti. Moja želja za 2018. je da se naspavam. Samo malo sna želim i da svi budemo zdravi - kroz osmeh kaže Danijela otkrivajući kome su Nestor i Klara privrženiji.

 

 

- To se kod njih menja iz dana u dan. Naša deca su gora od političara, menjaju stranu kako im odgovara. Ako je čokoladna bananica kod mene, maze se sa mnom i obrnuto. Zavisi ko popusti od nas dvoje jer Stefan i ja imamo tu igru ''dobrog i lošeg policajca''. Onaj ko je ''dobar policajac'', dobija nežnost - navodi Danijela.

makonda-tracker