Glossy PRIČA NEDELJE

Danijela i Stefan Buzurović: Ne planiramo proširenje porodice

3

Nakon što su romantičnom večerom obeležili pet godina od venčanja, lepa voditeljka priseća se početaka njihove veze i otkriva planove za budućnost
 

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac


U porodici urednice i voditeljke emisije „Ekskluziv" Danijele Buzurović i njenog supruga, glumca Stefana Buzurovića, prethodnih dana bilo je pregršt razloga za slavlje. Popularni supružnici 21. decembra romantičnom večerom proslavili su pet godina braka i skoro isto toliko veze. Danas su pravi primer savremenog para koji vodi porodični život zasnovan na tradicionalnim vrednostima i u tom duhu vaspitavaju i svoje naslednike, četvorogodišnjeg sina Nestora i dve i po godine mlađu ćerku Klaru.

 

 

- Mi imamo tri godišnjice, pa samim tim i česte razloge da nešto slavimo. Pre nešto manje od mesec dana proslavili smo pet godina veze, a sada slavimo pet godina braka jer smo se venčali posle 23 dana veze. Ali, da odmah uđe u zapisnik, mi se nismo poznavali samo 23 dana. Lagano smo se upoznavali dva meseca i 23 dana i tako potpuno neishitreno doneli odluku da se venčamo. S obzirom na to da smo sada na godišnjicu oboje do kasno radili, otišli smo na romantičnu večeru. Jeste kliše, ali ja sam to želela. Rekla sam sebi: „Čak i ako u restoranu ne bude sveća, ja ću ih poneti i postaviti na sto". Tako je i bilo. Nakon toga pridružili smo se našim kolegama na godišnjoj proslavi firme, tako da je cela Prva televizija slavila našu godišnjicu braka - priča Danijela i otkriva šta se od početka sve promenilo u njihovom braku.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker