Beauty

Danijela Buzurović otkriva tajne svoje lepote: Blistava kosa kao zaštitni znak

0

Voditeljka TV Prva Danijela Buzurović privatno ne voli tešku šminku i trudi se da na pravi način neguje svoj prirodni i mladalački izgled.

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Još se nije usudila da napravi neke drastične promene kada je reč o frizuri. Redovno vodi računa o negi svoje kože za čiji blistav izgled je spremna da sama pravi pilinge.


NIKADA se nisam pokajala nakon odlaska kod frizera osim jednom prilikom nakon stepenastog šišanja kada frizura zaista nije ispala kako treba. Od sve moje kose nisam imala ništa, a i ljudi iz mog okruženja potrudili su se da mi stave na znanje kako imam razloga za plakanje.

foto: Petar Đorđević

 

Za Glossy je odala veliku tajnu: Danijela Buzurović ne pravi modne greške i u svakoj odevnoj kombinaciji oseća se sjajno - kako? (FOTO)


UVEK se setim kako je moja majka bila u pravu kada me je na početku osnovne škole naterala da se ošišam na kratko. Iako sam tada bila veoma nesrećna zbog toga, mama se odlučila na ovaj korak kako bi mi kosa bila gušća i kvalitetnija, što se kasnije ispostavilo kao potpuno ispravna odluka.

foto: Petar Đorđević

 

Postupak lepe voditeljke koji će mnogi osuditi: Šta je Danijela Buzurović otkrila o svom suprugu? (FOTO)

 


SVAKOG DANA vodim računa o pravilnoj negi kože lica i redovno kod kuće sama radim pilinge. Pošto na našem tržištu ne može da se nađe jedna grčka marka izrađena na bazi maslinovog ulja i ne poseduje konzervanse, često sama pravim piling od meda i kukuruznog brašna, koji je zaista odličan.

foto: Petar Đorđević

Posle 23 dana veze znala je da je on njena SRODNA DUŠA: Danijela Buzurović otkrila kako se udala za Stefana (FOTO)

 

 

makonda-tracker