Glossy PRIČA NEDELJE

Dajana Paunović: Sin mi je dar od Boga

3

Iako je u godini za nama stavila tačku na brak s producentom Žikom Jakšićem, voditeljka je imala i dosta razloga za smeh, a najvažniji joj je svakako naslednik Dušan

 

foto: Vladimir Šporčić


- Tako će uvek i biti. Deca su nam božji dar, i mi svojoj deci možemo da budemo božji dar ako smo im pravi roditelji. Dušan je centar mog sveta, njegov osmeh i sreća za mene su najvažniji. Za njega mi ništa nije teško. Ponosna sam na sebe i srećna što sam, iako sam mlada postala majka, zrelo i ozbiljno shvatila ulogu roditelja. Odgovornost prema tom malom biću i ljubav, strpljenje i vreme posvećeno njemu mi je najispravnija odluka u životu. Potvrda za to mi je svakodnevna ljubav koju on meni pruža i kad mi kaže da sam njegova duša i najbolja mama na svetu - ističe voditeljka i otkriva koliko ju je razvod promenio.

 

Kada me sustignu slabosti, ne plačem ni na čijem ramenu: Dajana Paunović o udvaranju i odnosu sa bivšim suprugom (FOTO)

 

- Neznatno. Oduvek sam imala odgovornost i jasne stavove, a tek sad sam sigurna da su moji pogledi na život ispravni. Mnogo toga što oko sebe vidim i čujem daje mi potvrdu moje ispravnosti u razmišljanju i ponašanju. To mi daje elan da još sigurnija koračam kroz život i ostvarujem dobre rezultate. I od 2018. godine očekujem da će biti dobra. Zdravlje bližnjih mi je najbitnije, a da bude uspešna, potrudiću se. Mislim da najbolje tek dolazi. Velike stvari su u pripremi, ali to ću da ostavim za neki drugi put - kaže Dajana, čiju pažnju u daljem razgovoru okupiraju sitnice u domu koji je zbog sina posebno ukrasila.

 

foto: Vladimir Šporčić


- Volim praznike. Spremanje i dekorisanje kuće mi je omiljeno jer obožavam ušuškanu kućnu atmosferu. Jelku kitim zajedno s Dušanom, a ostalo se potrudim da završim sama. Novogodišnja trpeza nam je tradicionalno bogata, a za veliki deo zadužena je Dušanova baka. Bude tu raznih đakonija i, naravno, prazničnih kolača, u čijoj pripremi je učestvovao i Dušan, jer obožava da ih dekoriše. Ta novogodišnja i božićna jutra dočekujemo s osmehom, jer svi ti običaji koje, verujem, svi praktikujemo, imaju osnovni smisao, a svode se na jedan cilj. To je očuvanje porodice i doma - završava voditeljka koja uskoro planira odlazak na neku planinu sa sinom tokom njegovog zimskog raspusta.

 

makonda-tracker