Glossy PRIČA NEDELJE

Dajana Paunović: Sin mi je dar od Boga

3

Iako je u godini za nama stavila tačku na brak s producentom Žikom Jakšićem, voditeljka je imala i dosta razloga za smeh, a najvažniji joj je svakako naslednik Dušan

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Voditeljki Dajani Paunović se u 2017. dogodilo nekoliko važnih stvari koje su svakako uticale na to da joj se život bitno promeni. U februaru je donela odluku da okonča sedmogodišnji brak s producentom Žikom Jakšićem, s kojim je ostala u korektnim odnosima, pre svega zbog njihovog naslednika Dušana, koji ima ima pet godina. Zatim je prihvatila ponudu da vikendom vodi "Svitanje", koje se emituje pre Jutarnjeg programa na televiziji Pink, što se ispostavilo kao dobar potez s obzirom na to da je za kratko vreme postala vrlo gledana emisija. Kad podvuče crtu, može da kaže da zadovoljna ulazi u novu godinu.


- Za doček ćemo biti u krugu porodice. Početak novogodišnje noći rezervisali smo za doček najbitnijeg gosta Deda Mraza, kojeg Dušan s nestrpljenjem očekuje - počinje voditeljka, otkrivajući potom svoje želje za predstojeći period.

 

Da li je fudbaler ili nešto drugo, to nije važno: Dajana Paunović progovorila o svom idealnom muškarcu (FOTO)
 

- Da svi budemo zdravi i na okupu. Sve drugo je manje važno. Nemam neskromnih i nerealnih želja, a što se Dušana tiče, trudim se da njegove želje otkako se rodio ispunim koliko je moguće više. I ove godine smo pisali pismo Deda Mrazu i čekamo da mu se ostvari ono što je zamislio - kaže Dajana, opisujući kako joj je sin najvažniji muškarac u životu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Vladimir Šporčić


- Tako će uvek i biti. Deca su nam božji dar, i mi svojoj deci možemo da budemo božji dar ako smo im pravi roditelji. Dušan je centar mog sveta, njegov osmeh i sreća za mene su najvažniji. Za njega mi ništa nije teško. Ponosna sam na sebe i srećna što sam, iako sam mlada postala majka, zrelo i ozbiljno shvatila ulogu roditelja. Odgovornost prema tom malom biću i ljubav, strpljenje i vreme posvećeno njemu mi je najispravnija odluka u životu. Potvrda za to mi je svakodnevna ljubav koju on meni pruža i kad mi kaže da sam njegova duša i najbolja mama na svetu - ističe voditeljka i otkriva koliko ju je razvod promenio.

 

Kada me sustignu slabosti, ne plačem ni na čijem ramenu: Dajana Paunović o udvaranju i odnosu sa bivšim suprugom (FOTO)

 

- Neznatno. Oduvek sam imala odgovornost i jasne stavove, a tek sad sam sigurna da su moji pogledi na život ispravni. Mnogo toga što oko sebe vidim i čujem daje mi potvrdu moje ispravnosti u razmišljanju i ponašanju. To mi daje elan da još sigurnija koračam kroz život i ostvarujem dobre rezultate. I od 2018. godine očekujem da će biti dobra. Zdravlje bližnjih mi je najbitnije, a da bude uspešna, potrudiću se. Mislim da najbolje tek dolazi. Velike stvari su u pripremi, ali to ću da ostavim za neki drugi put - kaže Dajana, čiju pažnju u daljem razgovoru okupiraju sitnice u domu koji je zbog sina posebno ukrasila.

 

foto: Vladimir Šporčić


- Volim praznike. Spremanje i dekorisanje kuće mi je omiljeno jer obožavam ušuškanu kućnu atmosferu. Jelku kitim zajedno s Dušanom, a ostalo se potrudim da završim sama. Novogodišnja trpeza nam je tradicionalno bogata, a za veliki deo zadužena je Dušanova baka. Bude tu raznih đakonija i, naravno, prazničnih kolača, u čijoj pripremi je učestvovao i Dušan, jer obožava da ih dekoriše. Ta novogodišnja i božićna jutra dočekujemo s osmehom, jer svi ti običaji koje, verujem, svi praktikujemo, imaju osnovni smisao, a svode se na jedan cilj. To je očuvanje porodice i doma - završava voditeljka koja uskoro planira odlazak na neku planinu sa sinom tokom njegovog zimskog raspusta.

 

makonda-tracker