"na nastupima viđam svašta"

Jelena Kostov pred velikim životnim izazovom: Svakog dana se pitam kako ću izvesti sina na pravi put

1

Pevačica Jelena Kostov se nakon porođaja vratila poslu, ali joj je i dalje prioritet i najveća briga odgajanje sina.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Jelena Kostov važi za jednu od najatraktivnijih pevačica sa naše scene.

 

Nedavno je objavila novu pesmu, vredno radi i nastupa, a njene obožavaoce interesuje koliko joj se život promenio otkada je postala majka.

 

Suprug se potrudio da joj svakim detaljem izmami i osmeh i suze: Evo kakvo iznenađenje je dočekalo Jelenu Kostov kada se vratila iz porodilišta 

 

- Otkad sam se porodila, nekako mi ništa nije teško. Ljudi me svakodnevno pitaju da im dam svoj recept, budući da im izgledam bolje nego ikad. Otkad sam dobila sina, verujte mi da sam se naspavala. On je toliko mirna bebica, spava noću, a onda i ja mogu da spavam. Organizovala sam život tako da imam mir. Nema više jurnjave, radim onoliko koliko mogu i želim - rekla je Jelena, koja je prvo priželjkivala devojčicu, ali sada želi još jednog dečaka.

 

 

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

 

- U današnje vreme možeš više autoriteta da imaš nad muškim detetom. Na nastupima vidim svašta i svakog dana pitam sebe kako ću vaspitati sina i izvesti ga na pravi put - iskrena je pevačica.

 

Jelena, inače, do sad nije objavljivala fotografije svog sina na društvenim mrežama. Kako objašnjava, to neće činiti ni ubuduće.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker