PRIČA NEDELJE

Milica Dabović: Proslava u čast rođenja sina Stefana

2

Uoči porođaja, koji je zakazan za dve nedelje, lepa košarkašica upriličila je zabavu na kojoj je s najmilijima razgovarala o budućem srećnom događaju, ali i otvarala prve poklone za bebu

 

foto: Zorana Jevtić


- Rekli su mi da prvih 40 dana od porođaja neću znati za sebe, ali to će, po mom mišljenju, biti slatke muke. Želela sam bebu, srećna sam što ću roditi sina i ne želim da se žalim. Kažu da žene upadaju u postporođajnu depresiju, ali sigurna sam da to neće biti moj slučaj. Nikad nisam bila u depresiji, čak su se ljudi i čudili zašto u jednom periodu života nisam bila u tom stanju, s obzirom na to kroz šta sam prošla i šta mi se sve izdešavalo. Mislim da su za to "krivi" moja pozitivna energija i vedar duh, koji me ne napušta - smatra Milica.

foto: Zorana Jevtić

 

Sporty mama Milica Dabović: Slatka trudnica ulepšala modni događaj svojim prisustvom (FOTO)
 

Iako broji sitno do porođaja, već razmišlja i o povratku na teren.


- Želim da se posvetim dolasku sina, ali mislim i na košarku. Želim da se vratim sportu, što će se vrlo brzo i desiti. Srećna sam kad treniram i mislim da ću nakon porođaja biti još bolja na terenu. Osim toga želim da se posvetim i deci iz mog kampa. Sve ću da stignem, samo neka mi bog da energiju i zdravlje - poručuje Milica.

foto: Zorana Jevtić


Iako je dobila mnogo lepih poklona za sina, najviše se obradovala dečjim kolicima.

 

Sumnjalo se da je njena trudnoća samo trač: Milica Dabović konačno pokazala svoj stomak (FOTO)

 

- Oduševila su me, naročito jer su u bojama mog omiljenog kluba - Partizana. Stefan će da se vozi i uživa u njima. Svi pokloni su mi veoma dragi, tu je i veliki plišani meda, benkice, flašice, garderobica, sve je predivno - završava Milica.

foto: Zorana Jevtić


 

makonda-tracker