PRIČA NEDELJE

Milica Dabović: Proslava u čast rođenja sina Stefana

2

Uoči porođaja, koji je zakazan za dve nedelje, lepa košarkašica upriličila je zabavu na kojoj je s najmilijima razgovarala o budućem srećnom događaju, ali i otvarala prve poklone za bebu

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Sve više budućih mama širom sveta neposredno pred porođaj pravi "baby shower", proslavu u čast bebi i budućem roditeljskom životu, što je čest slučaj i kod nas. Košarkašica Milica Dabović priredila je upravo jednu takvu zabavu povodom dolaska svog prvog sina Stefana.

 

Dramatična priča sa srećnim krajem: Milica Dabović nakon pljačke podelila lepe vesti
 

Njenoj žurki darivanja prisustvovali su Miličini prijatelji, majka Nevenka, sestra Ana, a dobro raspoloženje i prvi sneg koji je tog dana provejavao učinili su da ovaj događaj za njih bude još posebniji. I ne samo to. Restoran u kojem je atraktivna plavuša upriličila zabavu bio je specijalno uređen u bebi stilu. Milica je blistala u dugoj cvetnoj haljini, dok je stomak dodatno istakla roze trakom.

foto: Zorana Jevtić


- S nestrpljenjem čekam da uzmem bebu u ruke i kažem "ovo je moje pile". Sanjala sam taj trenutak i on se približava. Za petnaestak dana moj veliki san postaće stvarnost - ponosno počinje Milica, koja je odlučila da se porodi prirodnim putem.

 

Poslednji dani trudnoće joj ne protiču spokojno: Opljačkana Milica Dabović!
 

- Nema ničeg boljeg od toga da beba na svet dođe onako kako je bog to uredio. Zato sam od prvog dana znala da ću se poroditi prirodnim putem. To je najbolje za mene, ali i za bebu. Čula sam razne priče i teorije o porođaju. Ne plašim se tog trenutka, već želim da verujem kako će sve proći u najboljem redu. Razgovarala sam i s prijateljicama koje su postale majke i svaka je priča za sebe. Sigurna sam da će mi ovo iskustvo biti najlepše u životu - kaže košarkašica, koja se pripremila i za dane nakon porođaja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker