iNTERVJU

Emotivna ispovest Anabele Atijas: Ubija me to što ne mogu da zaštitim svoje dete

6

Dok su sve glasniji oni koji osuđuju vezu njene ćerke Lune sa oženjenim čovekom, poznata pevačica svakim danom traži novu snagu da se suoči sa zluradim komentarima i pronađe odgovor na pitanje zbog čega prolaze kroz ovako težak period

foto: Luka Šarac


Glossy: Hoćete li izdržati ako ostane do kraja u rijalitiju, što je još nekoliko meseci?


- Nismo mi luzerke. Moja ćerka je borac i ja to vidim. Nisam odustajala ni od čega, neće ni ona. Njena odluka je bila da uđe, iako sam ja bila protiv. Ali imala je jače argumente, pa je bilo licemerno s moje strane da joj kažem da nije u pravu. Kad mi je rekla: "Mama, ti si dva puta bila i nisi tražila moju dozvolu. A ja sam morala da idem u školu, čitam naslovne strane i trpim sve to, pusti i ti mene jer hoću i ja to životno iskustvo", uspela je pozitivno da me iznenadi koliko je mentalno jaka, jer je osoba koju su do sada najviše napadali u nekom rijalitiju. Toliko malo godina ima, a tako se dobro drži.


Glossy: Da li biste voleli da Lunina veza sa Slobom opstane i kad izađu iz rijalitija?


- Volela bih da moja ćerka bude istinski srećna, da joj uvek vidim osmeh na licu. Ako je njena sreća uz njega, i ja ću biti najsrećnija.


Glossy: Nerviranje oko ćerke koštalo vas je i zdravlja.


- Ubija me to što ne mogu da zaštitim svoje dete. Fali mi da je zagrlim i poljubim je u ono njeno suzno oko. Preživela sam toliko toga, pogibiju dečka, rat, razvod... Često bih se pitala da li je to sve, ali očigledno je trebalo i ovo da mi se desi. Živa sam, ali osećam se kao paralizovan čovek jer gledam svoje dete a ne mogu ništa da učinim. Onda se trgnem i kažem - ko zna zašto je to dobro.

 

Zbog Lunine i Slobine veze dobila je pretnje: Anabela Atijas otkrila prepisku koja nije bila namenjena javnosti (FOTO)
 

Glossy: Život vas nije mazio, a opet, jedna izreka kaže da nam bog da onoliko koliko možemo da ponesemo.


- Iz svakog problema sam izlazila kao pobednik. I danas, kad slušam te zlurade komentare, samo kažem da je lako svakome ko nije hodao u mojim cipelama. Posle svega, ostala sam normalna, hrabra i dostojanstvena.


Glossy: Ko vam pruža najveću podršku?


- Pored supruga, dve prijateljice i moje ćerkice Nina i Blankica, jer je moja desna ruka, moja druga polovina i najveći oslonac trenutno na mestu gde ne mogu da dođem. Zbog Lune se osećam kao gladan čovek ispred izloga. Ona mi je i podstrek i snaga, sve sam imala u jednoj osobi, a život bez nje je besmislen. Moja najveća bol je Lunin nedostatak. Gledam je negde tamo, niti učestvujem u njenom životu niti ona u mom. S punim pravom mogu da kažem da, ako je trebalo neka kazna da me stigne, ovo je to. Tako sam doživela Lunin ulazak u "Zadrugu". Ali izgleda da je trebalo ovo da preživimo da bi se nešto bolje izrodilo jednog dana.

makonda-tracker