iNTERVJU

Emotivna ispovest Anabele Atijas: Ubija me to što ne mogu da zaštitim svoje dete

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

filke

07-12-2017 09:49h
poenta...ako hocete nesto da saznate o vasem rodjenom detetu,ubacite ga u rijaliti.samo pazite da se ne razocarate !uzas.

Evelyn Krimova

07-12-2017 10:06h
Dete se vaspitava tako da ume sebe da zastiti u tim godinama i usade se moralne kocnice vaspitanjem i licnim primerom. Ne moze se preko leseva zbog ljubavnog hira!
Usupt, lepa ti je slika, a prostor da se i ti promovises je veci nego nekom obrazovanom i vrednom bicu. Ali ovo je Srbija koja je moralno posrnula promovisuci nakaradnost i nevaspitanje kao trend!

Ika

07-12-2017 11:59h
@Evelyn Krimova
Bravo za komentar!

Maja111

07-12-2017 10:21h
Iver pada tamo gde i klada.
Gledaj majku, biraj ćerku.
Što mačka rodi miša lovi.

Sunovrat moralnih vrednosti. Zna li iko kad se ova Zadruga završava? kad će ovaj polusvet prestati da iskače iza svakog ugla.

tatjana

07-12-2017 10:30h
Luna ima mentalnu i emotivnu zrelost 14godisnjakinje. Izbor muskarca joj je ispod svakog nivoa. Nije lepa, nije zgodna. Jedino sto jeste je iskrena, jer je samouverena. Dete se stiti tako sto ga odgojis drugacije a NE tako da mu karijerni izbor bude reality show. Sad je kasno

Miladin

07-12-2017 10:44h
@tatjana
Svaka reč na svom mestu.Ja bi samo dodao,da iver ne pada daleko od klade.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: