uživa s porodicom

Srce mu je sada puno: Ovako je Ana Kokić sa svojim naslednicama iznenadila Nikolu Rađena

0

Vaterpolista priznaje da se u Rusiji oseća kao stranac i da mu porodica mnogo nedostaje, zbog čega se trudi da bude potpuno fokusiran na treninge i utakmice.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Nikola priznaje da mu porodica mnogo nedostaje, zbog čega se trudi da bude potpuno fokusiran na treninge i utakmice.

 

Život u različitim gradovima već godinama ne utiče na brak pevačice Ane Kokić i vaterpoliste Nikole Rađena. Čak ni sada kada je sportista potpisao trogodišnji ugovor za Dinamo iz Moskve. Jedino što je, za razliku od prethodnih puta dok je boravio u Grčkoj i Rumuniji, sada udaljenost veća, zbog čega mu porodica još više nedostaje.

 

Danas nećete videti lepšu fotografiju: Ana Kokić u društvu svojih mezimica ostavila obožavaoce bez reči (FOTO)

 

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

 

- Naravno da mi nedostaje, ali baš zbog toga se trudimo da kvalitetno provedemo zajedničke trenutke kada ih ugrabimo - kroz osmeh kaže Nikola, kome je sada srce puno jer su ga njegove tri princeze nedavno iznenadile svojim dolaskom.

 

Supruga Ana i ćerkice Nina i Tea iskoristile su priliku da provedu malo vremena sa Nikolom, ali i da ga izvuku iz stana i upoznaju s Moskvom, u koju se doselio, a koju bez njih nije mnogo obilazio.

 

Stavili tačku na priče o razvodu: Ana Kokić i Nikola Rađen imaju poseban povod za sreću (FOTO)

 

- Ana i ćerkice su odmah tražile da šetamo i obilazimo razne znamenitosti u Moskvi, što je i za mene bila prilika da vidim sve što nisam stigao do sada. Srećan sam što nisu mnogo zahtevne pa im je lako udovoljiti - priznaje Rađen, koji se još uvek nije u potpunosti adaptirao na novu sredinu u kojoj će, zasad, ostati tri godine na koliko je potpisao ugovor, piše Blic.

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

A kliko je oduševljena Moskvom, Ana svakodnevno pokazuje na društvenim mrežama fotografijama ispred različitih znamenitosti ovog grada, a ne štedi pohvale ni na njihovu hranu. Nikola je svojim devojkama između ostalog prvo pokazao Boljšoj teatar i Crveni trg.

makonda-tracker