ovog puta njeni problemi nisu smešni

Drama u porodici Kardašijan: Kim se (prvi put) požalila na nešto što nije samo muka milionera - i mame je u potpunosti razumeju

0

Nakon što nam se žalila na površne stvari vezane za selfije i Instagram, poznata TV zvezda konačno je podelila i neki problem s kojim obični smrtnici mogu da se identifikuju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kim Kardašijan i njene sestre poznate su (između ostalog) i po tome što ne beže od svađa i vređanja čak ni pred kamerama, tako da je ceo svet mogao da vidi mini-drame u njihovom porodičnom rijalitiju.

 

Toliko o prirodnoj lepoti: Najnovija fotografija porodice Džener-Kardašijan je tema dana u svetskim medijima

 

Pa, izgleda da je i njena ćerka Nort povukla na maminu stranu familije, pošto ne voli svog mlađeg brata, prenosi Redbook.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Kim je nedavno gostujući u jednoj emisiji otkrila da među njenom decom vlada snažan rivalitet:

 

- Ne znam da li je ona takva zato što je starija sestra, ne znam o čemu se radi. Ona prosto ne voli svog mlađeg brata, i to mi jako teško pada.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

Kim je ispričala da je u početku mislila da je to samo faza, naročito pošto je devojčica bila ljubomorna dok je ona dojila sina:

 

- Mislila sam, ok, ovo će proći... samo treba da se navikne. Ali ta faza nikako da prođe.

 

Eksplicitni kućni snimak joj nije problem: Kim Kardašijan otkrila zbog koje objave je zažalila - i svi ponovo umiru od smeha​​​​​​​

 

Ipak, Nort je prilično vešta folirantkinja za tako malu devojčicu, pošto je Kim ispričala da se trudi da prikrije svoju netrpeljivost prema bratu.

 

foto: Profimedia

- Misli da može da me prevari. Kaže: Imamo čajanku, mama, dečacima nije dozvoljeno da dođu, ne može ni tata da dođe, nema dečaka - ispričala je Kim, dodajući kako Nort često zalupi bratu vrata pred nosom, pa on počne da plače, i tako... u krug, iz dana u dan.

 

makonda-tracker