zapanjujuća promena

Toliko o prirodnoj lepoti: Najnovija fotografija porodice Džener-Kardašijan je tema dana u svetskim medijima

0

Za deset godina, koliko već zgrću milione pozirajući za društvene mreže, Kim, KloiKortni, Kajli, Kendal i njihova majka Kris prošle su neverovatnu transformaciju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Porodica za koju je do danas čuo ceo svet već 10 godina nam se smeši s TV ekrana. A kako bi proslavile veliku godišnjicu rijalitija U korak sa Kardašijanovima, ženski deo ove velike porodice pozirao je za naslovnicu istog časopisa na kojem su osvanule i 2011. godine, piše Cosmopolitan.

 

Dok je trpela nasilje u braku, krila je to od svih: Kloi Kardašijan ponovo prekrivena modricama (FOTO)

 

Ovog puta to su odradile u donjem vešu, dok su na prethodnoj naslovnici časopisa The Hollywood Reporter nosile svečane haljine .

 

 

Kardašijanke su se mnogo promenile od 2011. godine, kao i od svog prvog pojavljivanja na TV ekranima, a ako uporedimo njihove stare fotografije sa sadašnjim, vidljivo je da su sestre i te kako radile na sebi.

 

Promena je možda i najviše vidljiva na najmlađoj Kajli, koja uopšte ne liči na sebe od pre 10 godina, dok je jedino Kortni ostala gotovo ista.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Rijaliti zvezde govorile su na stranicama časopisa o svom šou koji ni nakon 10 godina nije dosadio ljudima. S obzirom na to da izgledaju sve bolje i bolje, a upravo je izgled ono što publiku privlači njima - još veći uspeh je zagarantovan.

makonda-tracker