glavna tema domaćih medija

Želi da pronađe pravog i ostvari se kao majka: Jelena Janković prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu?

0

Proteklih dana, mediji su spekulisali hoće li jedna od najuspešnijih srpskih teniserki staviti tačku na svoju karijeru, a danas javljaju da nije sve tako jednostavno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je Jelena rešena više nego ikada da digne ruke od karijere demotivisana zbog poraza koji su se na terenu nizali u prethodnom periodu, njena majka Snežana Janković insistira da ona nastavi da se profesionalno bavi tenisom, tvrdi Blic.

 

Izgubila sam samopouzdanje, volju i motivaciju: Jelena Janković iskreno o kraju karijere 

 

foto: Profimedia

- Jelena poslednjih nedelja prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu. Iako se dugo lomila da li da prekine sa turnirima ili da se i dalje bori na terenu, ipak je presekla i rešila da stavi tačku na tenisku karijeru. Međutim, ova odluka se uopšte ne dopada njenoj porodici, pogotovo njenoj majci koja smatra da Jelena i dalje može mnogo toga da pokaže na terenu i da nije vreme za povlačenje, pa insistira da igra i dalje. S obzirom na to da je Jelena veoma vezana za porodicu i da i te kako uvažava njihove savete i sugestije za profesiju kojom se bavi, njoj ovaj pritisak majke teško pada, jer smatra da je sada pravi trenutak da se pozdravi sa belim sportom - otkriva izvor.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker