otvoreno o braku i karijeri

Biljana Tipsarević: Moja jedina želja je da Janko bude srećan

0

Kreatorka Biljana Tipsarević otvoreno je govorila o braku, porodici i karijeri, otkrivajući tom prilikom koliko joj teško pada činjenica da je često odvojena od supruga, ali i koje njihove osobine je nasledila ćerkica Emili.

foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Biljana i Janko važe za jedan od najskladnijih parova. Svoj privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti, što im pomaže da ljubav uspešno neguju u svoja četiri zida.

 

- Zbog brzog načina života, često se desi da smo Janko i ja razdvojeni. Ipak, ljubav mora da se neguje i moramo da budemo spremni na sve životne promene koje nas očekuju. Uvek kažem da je neophodna konstantna i uzajamna podrška i komunikacija. Zavođenje takođe ne smemo da zaboravimo - kaže za Blic Biljana, koja i u svojoj novoj kolekciji teži da žene koje nose njene modele uvek budu zavodljive.

 

Deluje kao afrodizijak i ostavlja bez daha: Biljana Tipsarević otkriva trik koji će svaku devojku pretvoriti u neodoljivu zavodnicu (FOTO)
 

- Kolekcija je inspirisana upravo tajnama ženskog zavođenja. Seksepil se ne odnosi samo na suštinsku estetiku, već i na samopouzdanje. Svaki model prvo isprobam na sebi, inače i nosim samo svoje modele. Veoma mi je važno da verujem u ono što nudim našim damama i da one veruju meni. U poslednje vreme provodim sate posvećena radu na novim modelima - ističe kreatorka.

 

O tome u čemu se ona oseća najseksepilnije i koji joj je glavni adut pri zavođenju, kaže:

 

- Zavođenje ima mnogo dublje značenje od fizičkog, ključ je u mentalnom zavođenju i neprestanoj inspiraciji između dvoje ljudi. Ako bih izdvojila jednu misao kojom bih opisala seksepil, rekla bih da sam seksepilna zbog životnog iskustva koje imam, prihvatanja sebe sa svim svojim vrlinama i manama - iskrena je.

 

Zavođenje je imperativ svake dame: Biljana Tipsarević svojom modom pomera granice
 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker