Zajedno zauvek

Uz njegovu podršku i neizmernu ljubav pobedila je neizlečivu bolest: Jelena i Dejan Tomašević otkrivaju tajnu savršenog braka (FOTO)

0

Najteži trenuci su sada iza njih, a Jelena i Dejan Tomašević uživaju u svojoj porodičnoj sreći. 

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

 

Upravo zbog toga što vode jedan miran život ispunjen ljubavlju, razumevanjem i podrškom, Jelena i Dejan često ističu da nisu zanimljivi medijima. Ipak, njihova ljubavna priča je prava bajka, a njihov srećan bračni život inspiracija mnogim parovima.

 

Dejan Tomašević: Najteži trenuci sada su iza nas

 

Kada se nakon četvrtog porođaja suočila sa teškom dijagnozom, Jelena nije odustala od borbe protiv bolesti za koju su joj svi rekli da je neizlečiva.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Petar Đorđević

 

Ipak, Jelena je nakon toga uspela da pobedi lupus, korigujući ishranu uz neverovatnu podršku svoje porodice, a danas izgleda bolje nego ikada.

 

Jelena i Dejan Tomašević: Vila za porodični sirtaki

Razlog zbog kojeg zračim je podržavanje i ljubav koju imam sa Dejanom... Mi nismo zanimljivi za žutu štampu i za ljude koji čitaju tu štampu, mi kao porodica imamo neki fin, normalan, lep, skladan život, pun razumevanja i podrške. Tako da nam tabloidi nikada ništa nisu narušili", otkriva Jelena.

 

Poznati košarkaš uz osmeh je otkrio tajnu uspešnog i srećnog braka. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Petar Đorđević

Ako pogledam godine iza nas, mogu da kažem da su ljubav, ali i poštovanje naša najveća tajna", kaže Dejan Tomašević.

Dejan Tomašević: Nadam se da ću biti bolji čovek

 

Njegova supruga otkriva da je u braku važno zadržati i individualnost. 

 

Kada se dvoje zavole, onda treba da poštuju jedno drugo. Treba da vole prvo sebe, a onda i da se zajedno vole. Tada ljubav postaje neraskidiva. Slobodna ljubav je najvažnija na svetu, bez opterećenja, sumnje, što mi svakako imamo. Dokaz za to je i skladan brak koji traje evo već skoro dve decenije", iskrena je Jelena.

makonda-tracker