nisu slutili da je više neće čuti

Očajnički smo žurili da je otkačimo: Prinčevi Vilijam i Hari otkrili da se s bolom sećaju svog poslednje razgovora s pokojnom ledi Di

0

Dvadeset godina nakon smrti princeze Dajane, njeni sinovi otvoreno govore o svemu što ih je tištilo otkad ona nije pored njih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska televizija ITV je snimila dokumentarac Dajana, naša majka: Njen život i zaostavština povodom 20 godina od saobraćajne nesreće u kojoj je princeza Dajana izgubila život.

 

Zagrlio je majku i dao joj svečano obećanje: Evo šta je maleni princ Vilijam želeo da uradi za Dajanu kad postane kralj

 

Film će biti emitovan u ponedeljak 24. jula, a prikazuje iskrenu priču njenih sinova o tome kako je se sećaju, ali i kako izgleda život dvojice dečaka bez majke.

 

foto: Profimedia

Vilijam je u vreme kada se nesreća dogodila imao 15, a Hari 12 godina.

 

Britanski prinčevi su se u tom intervjuu prisetili poslednjeg telefonskog razgovora koji su vodili sa princezom Dajanom pre njene smrti, navodeći da ih progoni to što je poziv trajao kratko i da bi duže pričali sa njom da su znali šta će uslediti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

Hari i ja smo očajnički žurili da kažemo 'Ćao, čujemo se kasnije'... Da sam znao šta će da se desi, ne bih bio toliko nezainteresovan ni povodom toga ni povodom bilo čega drugog. Ali taj poziv mi je urezan u sećanje, duboko", rekao je Vilijam.

Daleko od protokola, dužnosti i glamura: Nikad ranije viđene fotografije ledi Di otkrile nešto neverovatno

 

Princ Hari je objasnio da će zbog tog razgovora sa majkom žaliti do svog poslednjeg dana.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

Dok se sada toga prisećam, neverovatno je teško. Moraću da se na neki način mirim s tim do kraja života. Sa saznanjem da je to bio poslednji put da sam pričao sa svojom mamom. Koliko drugačije bi se taj razgovor odvijao da sam imao i najmanji nagoveštaj da će joj biti oduzet život te noći", rekao je Hari.

Obojica su teško podnela život bez majke, bila im je potrebna i pomoć psihoterapeuta.

 

makonda-tracker