to nije umeo svako

Daleko od protokola, dužnosti i glamura: Nikad ranije viđene fotografije ledi Di otkrile nešto neverovatno

0

Jedna aukcijska kuća objavila je fotografije pokojne princeze nastale nedugo nakon što se udala za princa Čarlsa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Gumene čizme, stara parka jakna,obične farmerice i šareni šal nisu bili deo njenog uobičajenog načina odevanja, ali je nemoguće ne prepoznati ledi Di čim vidite širok i spontan osmeh na ovim fotografijama.

 

Besprekorno odevena i naoružana toplim osmehom: Kejt Midlton dirnula Veliku Britaniju gestom koji je sve podsetio na pokojnu Dajanu (FOTO)

 

Aukcijska kuća Litlton Okšens iz Vorčerstešira objavila je nedavno prelepe fotografije pokojne princeze od Velsa, koje su, kako piše Mirror, nastale početkom osamdesetih godina prošlog veka. Na njima su, pored Dajane, njena prijateljica i deveruša ledi Sara Šato, princ Čarls i Viskaunt Linli.

 

Fotografije, koje su snimljene u blizini Ričmonda, vrlo brzo su obišle svet, a svima je privukao pažnju jedan detalj - iako je ovako odevena pozirala pre više od 35 godina, ledi Di bi i danas izgledala u trendu u ovoj odeći! Tako je to s besmrtnim ikonama stila!

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Pogledajte još:

 

To je umela samo ledi Di: Frizura zbog koje je nastalo ludilo, hitno su menjane naslovnice, njen frizer se krio od novinara...

 

Objavljeni memoari princeze Dajane: Kada sam bila trudna, bacila sam se niz stepenice kako bih privukla Čarlsovu pažnju

 

Moj brak sa Dajanom je bio grčka tragedija: Princ Čarls otkrio koliko je bio nesrećan sa princezom (FOTO)

makonda-tracker