šuška se

Veljkova bivša devojka je deo njegovog plana: Kostadin pokušava da ponovo osvoji Anastasijino srce?

0

Iako su raskinuli pre oko godinu dana, sin Zvezdana Terzića navodno još uvek nije izbacio iz glave Anastasiju Ražnatović.

foto: Instagram
foto: Instagram

Kostadin Terzić na sve načine pokušava da se pomiri s Anastasijom Ražnatović, pa sad koristi i njene drugarice kako bi je napravio ljubomornom, piše Kurir.

 

Prva na tapetu bila je bivša devojka Veljka Ražnatovića Ana Cakić, koju je nedavno startovao na otvaranju jednog beogradskog restorana.

 

Nije odgovorila: Kostadinova SMS poruka Anastasiji isplivala u javnost (FOTO)

 

Sinu Zvezdana Terzića bila je namera da Cecina ćerka sazna da je započeo druženje s manekenkom.

foto: Instagram

- Kostadin i Ana ranije su se družili i izlazili, ali otkad je ona počela da radi u inostranstvu, prestali su da se viđaju. Nedavno su ponovo stupili u kontakt i dogovarali se da se vide i prijateljski ispričaju. Sreli su se u jednom lokalu, ali nisu sedeli sami, već s njegovim društvom. Terzić zna da se Ana druži sa Anastasijom i da će joj preneti o njihovom susretu, što mu je i bila namera. On na sve načine pokušava da obnovi vezu sa Cecinom ćerkom - otkriva izvor.

 

Anastasija Ražnatović nakon raskida: Zauvek ću voleti Kostadina!

 

Cakićeva je nedavno za Kurir ispričala da je uvek bila u dobrim odnosima s Terzićem, bez obzira na to što on više nije u vezi s Ražnatovićevom.

 

- Što se tiče mog pojavljivanja u društvu Kostadina Terzića, on je moj dugogodišnji prijatelj, i to Veljko i Anastasija znaju i ne smeta im - rekla je manekenka, koja je otputovala u Bejrut na dva meseca.

 

makonda-tracker