novi detalji

Nije odgovorila: Kostadinova SMS poruka Anastasiji isplivala u javnost (FOTO)

0
Raskid Anastasije Ražnatović i Miloša Teodosića odjeknuo je podjednako kao i vest o njihovoj vezi, a ova informacija odmah je stigla i do njenog bivšeg dečka Kostadina Terzića koji je odlučio da joj se javi.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kako piše "Alo!", Kostadin je svojoj bivšoj devojci odmah poslao SMS poruku, u kojoj se raspitao kako je i poručio joj da je uz nju šta god da joj zatreba. 

 

Nije tajna da je Kostadinu bilo teško kada je letos raskinuo sa Anastasijom. Oni su godinama bili u vezi i logično je da im nije bilo lako zbog rastanka. Kada je Anastasija otpočela vezu sa Teom, Kostadin nije mogao da veruje ali nije želeo da smeta njenoj sreći. Ipak, kada je čuo vest da više nisu zajedno pomislio je da je vreme da joj pošalje poruku. Nije želeo da se poruka pogrešno protumači, pa se prvo raspitivao o njenom zdravlju, a onda joj je stavio do znanja da je uz nju šta god da joj treba, na šta mu ona nije odgovorila", kaže dobro obavešteni izvor.

Prvi susret nakon raskida: Jedan Kostadinov gest otkrio je njegova prava osećanja prema Anastasiji Ražnatović (FOTO)

 

foto: Instagram

 

Ona sada želi da se posveti obavezama koje ima i ljubav joj uopšte nije prioritet. Ceca podržava svoju ćerku u svim odlukama, pa je tako bilo i sada, kada je reč o raskidu sa Milošem", dodaje izvor. 

foto: Damir Dervišagić

Jedna njena rečenica je bila kamen spoticanja: Da li je ovo pravi razlog raskida Anastasije i Miloša Teodosića?

 

Kako se šuška, Anastasija i košarkaš uprkos prekidu veze ostali su u dobrim prijateljskim odnosima. 

makonda-tracker