njena strana priče

Molio ju je da se ne uda za drugog i decenijama želeo samo nju: Kako su se upoznali i zavoleli princ Čarls i Kamila

0

Oduvek se verovalo da je Kamila Parker bila glavni uzrok razvoda ledi Di i naslednika britanskog trona. Nedavno je prvi put objavljena priča na kojoj je akcenat upravo na Kamili.

foto: Profimedia

Iako su između Čarlsa i Kamile odmah sevnule varnice, zbog obostranih obaveza, bile su potrebne godine da se bolje upoznaju. Tek 1972, kada je Parker Bouls prebačen sa svojim pukom u inostranstvo, golupčići su imali vremena da postanu prisni, a njihovi susreti su se najčešće odvijali u prostorijama polo kluba u vindzorskom parku.

 

Osećala sam se poput zatvorenika: Kamila Parker iskreno o braku sa Čarlsom (FOTO)

 

Ali Kamila nije bila pogodna za Čarlsovu ženu: njeno poreklo nije bilo dovoljno aristokratsko i nije bila devica. Preko takvih stvari se na britanskom dvoru nije prelazilo tako lako.

 

Iako je Čarls počeo ludački da se zaljubljuje u Kamilu, ona je i dalje bila fokusirana na svoj odnos s Endruom. Konačno, nakon sedam godina zabavljanja Parker Bouls je zaprosio Kamilu, a ona je to oberučke prihvatila.

 

foto: Profimedia

Ovu vest, koja mu je slomila srce, Kamila je Čarlsu saopštila u pismu. Čarls je Kamilu nedelju dana pred njeno venčanje molio da ga otkaže, ali ona to nije učinila. Princ Čarls nije prisustvovao venčanju, iako je bio pozvan.

 

Endru i Kamila su dobili dvoje dece - dečaka Toma 1974. i devojčicu Loru Rouz 1978. godine i vodili su po pričama mnogih prijatelja skladan porodičan život, uprkos glasinamo o Endruovim neverstvima.

 

U godinama koje su usledile Kamila i Čarls su postali pravi prijatelji, provedeći dosta vremena zajedno, ali je njihov odnos bio platonski. To se promenilo nakon što je Kamila rodila ćerku Lauru, tada ponovo postaju ljubavnici. Endru je morao da prihvati novonastalu situaciju, jer zbog svih svojih neverstava nije imao pravo da se buni, piše Dejli mejl.

 

 

makonda-tracker