njena strana priče

Molio ju je da se ne uda za drugog i decenijama želeo samo nju: Kako su se upoznali i zavoleli princ Čarls i Kamila

0

Oduvek se verovalo da je Kamila Parker bila glavni uzrok razvoda ledi Di i naslednika britanskog trona. Nedavno je prvi put objavljena priča na kojoj je akcenat upravo na Kamili.

foto: AP / Maurizio Degl'Innocenti
foto: AP / Maurizio Degl'Innocenti

Glasine idu toliko daleko da govore o tome da je Čarls molio Kamilu da otkaže venčanje sa budućim prvim suprugom i da je plakao celu noć pred venčanje s Dijanom.

 

Bila je svesna činjenice da je će mrzeti ceo svet: Kamila, žena koja je 40 godina čekala da je ljubav njenog života zagrli u javnosti

 

Činjenica da je Kamilin prvi muž Endru Parker Bouls veliki ženskaroš i zavodnik bila je vrlo dobro poznata u engleskom visokom društvu. Svi su znali da je svoju ženu, Kamilu, prevario nebrojeno puta i to najčešće s njenim prijateljicama, što je njoj vrlo teško padalo, ali nikad to nije pokazivala. Ovaj par je živeo veoma skladno.

 

Endru i Kamila su se upoznali kada je Kamila imala 17 godina na jednoj svečanoj večeri 1965. godine. Endru je bio plemićkog porekla i smatrao se dobrim ulovom, pogotovo zbog jakih veza njegove majke s kraljicom majkom. Mnoge udavače tog vremena želele su da se nađu u njegovom naručju.

 

foto: Profimedia

Ipak, Kamila je bila srećnica na koju je zavodnik Endru bacio oko, ali kružile su priče da joj je od samog početka veze bio neveran. Iako je to znala, ništa je nije sprečilo da postane gospođa Parker Bouls, pretpostavlja se zbog tvrdoglavosti koja je jedna od njenih glavnih osobina.

 

Posle pet godina zabavljanja s Endruom, Kamilina prijateljica je odlučila da je pravi trenutak da Kamila upozna princa Čarlsa, misleći da bi ovaj potez ubrzao Endruovu prosidbu.

 

Prijateljica koja ih je upoznala je Lucija Santa Kruz, za koju se veruje da je bila Čarlsova prva ljubavnica, ali tako nešto ne može da se tvrdi sa sigurnošću. Ona je smatrala da Kamila zaslužuje mnogo boljeg muškarca nego što je Endru.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker