šuškalo se da je vara

Jelena Karleuša prvi put o stresnom periodu koji su ona i Duško proživeli: Ja sam izvrgnuta ruglu

0

Turski mediji nedavno su objavili da je srpski fudbaler Duško Tošić prevario svoju lepu suprugu, u šta niko nije poverovao jer je reč o jednom od najsrećnijih brakova na našoj javnoj sceni.

foto: Twitter
foto: Twitter

 

Iako Duško Tošić i Jelena Karleuša izgledaju jednako srećno i zaljubljeno kao i prvog dana i provode dosta vremena zajedno, uprkos činjenici da Duško nastupa u Turskoj, mašta medija u ovoj zemlji otišla je predaleko.

 

Nakon spekulacija o razvodu, Karleuša i Duško poslali su jasnu poruku

 

Naime, oni su pisali kako je Duško prevario čuvenu pevačicu s misterioznom brinetom. Lepotica s fotografija zapravo je bila verenica Duškovog dobrog prijatelja, a u noći kada su njih dvoje fotografisani cela ekipa Bešiktaša je bila s njima i proslavljala važnu pobedu.

 

 

Razumljivo, srpsku pevačicu su pogodili ovi natpisi, te je na Tviteru napisala:

Dragi turski mediji, ova žena je verenica Duškovog prijatelja, s te večeri su svi bili zajedno. Ovo nije fer!"

Prvi put nakon toga, Jelena se nedavno osvrnula na ovu nemilu situaciju.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

Mi smo prošli kroz jedan jako stresan period, gde su povređeni i satanizovani ti ljudi ni krivi ni dužni, i Duško, i ja sam izvrgnuta ruglu", rekla je Jelena za Exkluziv.

Duško je isplanirao sve tako da ona ništa ne posumnja: Karleuša stigla u Istanbul i ono što je zatekla odmah podelila sa javnošću

 

Ipak, ovo nije ostavilo nikakve posledice ni na slavnu pevačicu, ni na njen srećan brak.

Tri dana kasnije, na njenom profilu na društvenoj mreži Tviter videli smo prelepu fotografiju njenog supruga Duška s njihovim mezimicama Nikom i Atinom, a potom i nekoliko fotografija koje svedoče kako se Duško i Jelena zabavaljaju i odmaraju zajedno - nasmejani, zagrljeni i fenomenalno raspoloženi.

 

 

 

makonda-tracker