Ne dozvoljavaju vam da trepnete

Lepotica i zver modernog doba: Zašto se o braku Monike Beluči i Vensana Kasela priča i GODINAMA nakon razvoda? (FOTO)

0
Atraktivna italijanska glumica Monika Beluči i francuski glumac Vensan Kasel upoznali su se 1996. godine na snimanju filma "L'appartment“, a venčali su se tri godine kasnije...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pomalo neskladan par koji je uvek izazivao poglede javnosti objavio je razvod 2013. godine i svet je bio razočaran - i nemojte da vas to čudi jer brak Monike Beluči i Vensana Kasela apsolutno nije bio konvencionalan.

 

Tamburaši svirali slavnoj glumici: Evo koju pesmu je Kusturica posvetio Moniki Beluči! (VIDEO)

 

Ljubavni spoj Monike i Vensana jednima uopšte nije bio jasan, dok je drugima njihova veza bila jako zanimljiva, pa ih je često krasila titula "lepotice i zveri". Vensan sa "ludilom" u očima i misteriozna Monika zaista "na papiru" ne deluju kao skladan par, ali realnost nas je razuverila.

 

foto: Profimedia

A, kako i ne bi, kada smo shvatili da je Monika zapravo vrlo liberlana supruga, a to je u jednom intervjuu od pre par godina i priznala.

 

Vensan Kasel - Harizmatična zver vatrenog srca

Strast možete osetiti i prema najgorem čoveku kojeg ste ikada upoznali. Ali, ona nema nikakve veze sa partnerstvom. U takvom odnosu, strast ostaje, ali je važnije poverenje, poštovanje i svest da vam je muškarac lojalan ne u seksu, nego da će jedostavno biti tu za vas. To je mnogo važnije od seksualne vernosti", rekla je tada.

Vinsent Kasel: Monika Beluči je moja prijateljica

Bilo bi suludo da mu tražim da mi bude veran u tom smislu kada sam ja odsutna dva meseca. Ne možete tražiti takve stvari niti kontrolisati koga viđa i šta radi. Mislim da je realnije razmišljati o kvalitetu odnosa dok smo zajedno i kako ćemo to vreme zajedno iskoristiti. Govorim o toj vrsti lojalnosti i eleganciji".

foto: Profimedia

Pre šest godina kada je davala ovaj intervju bila je i dalje jako zaljubljena u svog supruga za kog se udala 1999. godine.

 

Odlazi iz Beograda s VEOMA vrednim poklonom i jednim udvaračem više: Ovaj Srbin se svojski potrudio da Moniki Beluči izmami osmeh!

Mislim da je jako seksi. Važno je imati takvo mišljenje o suprugu. Ali, Vensan je prvenstveno normalan muškarac. Nekada ga jako volim, a nekada bih ga ubila", zaključila je tada.

makonda-tracker