Vinsent Kasel: Monika Beluči je moja prijateljica

0
Vinsent Kasel je za magazin Marie Claire na zanimljiv način pričao o emotivnim vezama kao i njegovom odnosu sa bivšom suprugom Monikom Beluči.
Vinsent Kasel i Monika Beluči, foto: Profimedia
Vinsent Kasel i Monika Beluči, foto: Profimedia

Glumac Vinsent Kasel je u više navrata pričao o razvodu sa bivšom suprugom Monikom Beluči, kao i o njihovom odnosu, ali je ovaj put za magazin Marie Claire u čitavu priču ubacio određenu dozu cinizma.

- Odrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole samo svoju decu - rekao je glumac u intervjuu za magazine Marie Claire.

Četrdesetsedmogodišnji glumac ističe da ovo govori bez trunke ljubomore.

- Zaista nisam ljubomoran kada to kažem. Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih – dodao je.

Inače, glumac je ostao u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom Monikom Beluči a uskoro će se naći zajedno na filmu. Štaviše, on tvrdi da je Monika njegova jedina prijateljica.

- Jedno vreme sam sve mešao. Čim bih stekao prijateljicu morao sam da spavam s njom. Kasnije sam se oženio i moja jedina prijateljica je bila moja žena. Ona je uostalom i dalje moja prijateljica - zaključuje Kasel.

makonda-tracker