sudbinska veza

Čim su se prvi put pogledali, znali su da će ostariti zajedno: Ljubavna priča Džordža i Amal Kluni – dokaz da bajke postoje (FOTO)

0
Decenijama je ime Džordža Klunija sinonim za savršenog muškarca ali i za večetog neženju. Ova prva tvrdnja čvrsto stoji i danas, ali smo drugu zaboravili čim je u njegov život ušetala pravnica libanskog porekla.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Iako je nekoliko meseci planiro prosidbu, kaže da je sve pošlo naopako.

 

- Zamislio sam svaki detalj. Imao sam prsten, pustio sam muziku... Sve je bilo isplanirano, trajalo je oko 25 minuta. Na kraju sam joj bukvalno rekao: Slušaj, nadam se da pristaješ, treba mi odgovor, imam 52 godine i ako nastavim da klečim ostaću bez kuka. Onda je ona rekla da, i sve je prošlo prilično dobro - podelio je svoje iskustvo Kluni.

 

3 trudnička izdanja Amal Kluni ostaviće vas bez daha (FOTO)

 

Nekoliko meseci kasnije Amal i Džordž su se venčali. Septembar 2014. godine bio je najsrećniji jesenji mesec u njihovim životima.

 

Venčanje je održano u Veneciji u krugu prijatelja, a o njemu se naširokom pisalo sedmicama pre i posle romantične ceremonije.

 

Kao da nije bilo dovoljno lepih vesti o njihovim životima, nedavno smo saznali najsrećnije: srećni par trenutno očekuje blizance.

 

Izgleda da bajke ipak postoje!

 

 

makonda-tracker