Moderna buduća mama

3 trudnička izdanja Amal Kluni ostaviće vas bez daha (FOTO)

0
Slavna advokatica i supruga glumca Džordža Klunija nikada nije napustila svoj topli dom a da nije besprekorno stilizovana. Tako i sada, u trudnoći, ne propušta priliku da se "skockana" prošeta ulicama bilo kojeg mesta na svetu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zaljubljenici u stil uvek besprekorno odevne Amal Kluni jedva su dočekali priliku za analiziranje njene trudničke mode. Iako se poslednjih nekoliko meseci retko pojavljivala u javnosti, sada je jasno da je svojim odevnim kombinacijama pažljivo skrivala sve znakove trudnoće.

 

foto: Profimedia

Tako je jednom prilikom u društvu oca Ramzija posetila supruga Džordža na filmskom setu. Nosila je dugačku prugastu haljinu s ušivenim masivnim remenom koji se veže u struku i to baš na stomaku, pa je njena kamuflaža bila 100 odsto uspešna.

 

Svi pričaju o tome kako joj se ne vidi trudnički stomačić, pa im je promaklo OVO: Dobro se zagledajte u fotografiju Amal Kluni

 

Sredinom januara sa suprugom prirustvovala je svečanosti njegove humanitarne organizacije "The Clooney Foundation For Justice". Bila je odevena u udobnu Dolce & Gabbana haljinu s raskošnim cvetnim uzorkom idealnim za skretanje pažnje sa stomačića.

 

A photo posted by USA TODAY (@usatoday) on

Pre nekoliko dana viđena je u izdanju potpuno neočekivanom za poznatu ljubiteljku elegantnih odevnih komada. Kožne pantalone je naime kombinovala sa širokim sportskim "oversize" puloverom pa je time opet pokrenula nagađanja o trudnoći.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker