Istina o ljubavnoj krizi

Kaja Ostojić: U mom braku nema skandala (FOTO)

0
Pevačica Katarina Ostojić nedavno je boravila u Beogradu kako bi promovisala novi singl, ali nedolazak njenog supruga, di-džeja Džuniora Džeka, pokrenuo je spekulacije o problemima u njihovom odnosu.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nakon prošlogodišnjeg učešća u humanitarnom takmičenju Tvoje lice zvuči poznato, pevačica Katarina Ostojić Kaja (33) ponovo se vratila na muzičku scenu. Iako je pre toga karijeru stavila u drugi plan i uživala u bračnoj sreći sa svetski poznatim di-džejom Vitom Lučenteom, poznatijim kao Džunior Džek (45), ova šarmantna brineta odlučila je da se ponovo posveti onom u čemu je najbolja – muzici. Kaja je u Beogradu predstavila novu numeru Ona nekad, ali budući da na promociji nije bio i njen suprug, to je pokrenulo spekulacije o krizi u njihovom braku.

 

Luksuzni dom prepun retro detalja: Kuća Kaje Ostojić i Džunior Džeka je pravi komadić urbanog raja (FOTO)

 

S obzirom na to da je od samog početka veza ovog popularnog para, koja traje već pet godina, bila podložna raznim predviđanjima da neće dugo potrajati, a pominjalo se i da je sve zapravo marketinški trik, onda i ne čudi što su ponovo pokrenute ovakve glasine. Treći brak popularne Užičanke, koji je sklopila polovinom juna 2014. godine, za sada funkcioniše upravo onako kako je i planirala. Sreću koju je pronašla uz sadašnjeg supruga nije previše eksponirala, pa je možda i to jedan od razloga što se u javnosti stvorila slika kao da postoje problemi koji narušavaju njihovu idilu. U razgovoru za Story pevačica priznaje da je upoznata s ovim spekulacijama, ali ipak tvrdi da je Džunior njen najveći oslonac i da je u svemu podržava.

 

- U mom braku nema nikakve promene niti bilo šta skandalozno. Džuniorov i moj odnos je, kao i uvek, u redu, a jedini razlog što nije došao na moju promociju jeste taj što trenutno radi na tri različita projekta – kaže pevačica.

 

Muž je proverava na svakom koraku: Kaja otkrila kakav je suprug Džunior Džek (FOTO)

 

Pre nekoliko meseci i Džunior je u ekskluzivnom intervjuu za Story opisao na koji način čuvaju svoju ljubav:

 

- Iako smo u braku, trudimo se da negujemo odnos kao najbolji prijatelji. Međusobno se pomažemo i jedno drugom pružamo najveću podršku i oslonac. Uvek zavodimo jedno drugo, što je neophodno u vezi, a posebno u braku – govorio je muzičar.

 

foto: Ivan Dobričić

Iako su zbog posla često razdvojeni, uvek su bezrezervno posvećeni jedno drugom, što je i jedna od tajni njihovog uspeha.

 

- Mom suprugu izuzetno se dopada pesma koju sam objavila i zadovoljan je tokom kojim sada ide moja karijera. Džunior je taj koji uvek ima nešto da kaže kada je reč o poslu kojim se bavim, ali ja se njemu ne mešam u njegov. Kada me pita za mišljenje oko fotografija i vizuelnih delova, odgovorim mu i uvek uvaži moje mišljenje – objašnjava Kaja.

 

Jednu od manjih trzavica u braku supružnici su imali upravo tokom Katarininog učešća u šou-programu Tvoje lice zvuči poznato kada je zbog čestih snimanja nedeljama boravila u Srbiji. Ipak, tada su uspeli da prebrode nesuglasice i ponovo rasplamsali strasti. Dok se u javnosti polemiše o tome da li će brak poznatih supružnika opstati sada kada su oboje posvećeni karijerama, Katarina se sprema za nova, uzbudljiva putovanja.

 

- Početkom februara planiram da posetim Amsterdam, a nakon toga idem u Švajcarsku – komentariše pevačica.

 

Mama Kaja se odlučila za OVAKAV PRISTUP ćerki: U našoj kući nema TABU TEMA (FOTO)

 

Sreća u braku i nova energija koja je pokreće, učinili su da bude zadovoljnija sobom nego ranije. Mirna luka upravo je ono što joj je potrebno kako bi mogla da se opusti i uživa u svemu što joj donosi budućnost, a jedna od tih promena jeste i proširenje porodice.

 

- Izuzetno bismo voleli da se ostvarimo kao roditelji. U proteklom periodu oboje smo bili pod stresom, pa je to možda razlog što još nismo dobili bebu, ali mislim da će se to desiti u narednom periodu – komentarisala je ranije pevačica, a sa tim se složio i njen suprug u nešto šaljivijem tonu:

 

- Naravno da bih voleo da dobijem bebu sa Kajom i na tome ćemo sigurno poraditi u budućnosti. Vežbali smo poslednjih nekoliko godina, a sada kada znam kako to funkcioniše, siguran sam da ćemo uspeti – prokomentarisao je u svom maniru Džek. 

makonda-tracker