u slavu ljubavi

Romantična atmosfera, sveće, šampanjac i praznični duh: Tina Ivanović otkrila kako je proslavila 20 godina ljubavi sa Zvezdanom (VIDEO)

0
Popularna pevačica i njen suprug Zvezdan Anđić obeležili su dve decenije bračne sreće, i to na način dostojan njihove ljubavi!

 

foto: Luka Šarac

Tina je, naime, na društvenoj mreži Instagram objavila snimak kojim je otkrila delić atmosfere u svom toplom porodičnom domu.

 

Ni oni ne mogu da ih izbegnu: Tina Ivanović progovorila o bračnim svađama, i zašto se suprug Zvezdan ljuti na nju (FOTO)

 

Ivanovićeva je time otkrila da Zvezdan i ona slave uz mirišljave sveće, šampanjac i prazničnu dekoraciju, zahvaljujući čemu je njihov poseban dan izgledao još lepše.

 

 

A video posted by Tina Ivanović (@tinaivanovic) on

 

Za to što sada maksimalno uživa u životu i svim njegovim blagodetima, Tina treba da zahvali pre sega sebi i svojoj unutrašnjoj snazi. Kako nam je otkrila u pomenutom intervjuu, sada ne postoji barijera preko koje ne bi mogla da pređe.

Sad mi je sve smešno, bilo šta da je u pitanju. Svako prepreku mogu da savladam. Poručujem svim čitateljkama da se redovno pregledaju, nema odlaganja!", rekla je ona.

 

makonda-tracker